Дони не може да повярва, че Магърдич Халваджиян постъпи по този начин!

Певецът и музикален продуцент Дони е бесен и същевременно разочарован от Маги Халваджиян. Конфликтът между двамата започна миналия четвъртък, когато Кристина Дончева се прости с X Factor. Добрин Векилов веднага поиска обяснение от шефа си Магърдич, но такова не му бе дадено. Историята обаче е още по-скандална. Kliuki.bg научи от източник, че Дони е пожелал на няколко пъти да види вота на зрителите черно на бяло. Сякаш самият той се е съмнявал в достоверността на предаването, в което работи. Маги обаче не само не е позволил на Дони да види крайните резултати, но и го е изгонил разсърден, че се съмнявал в шоуто.

[caption id="attachment_330840" align="alignright" width="300" class=" "]Дони много разочарован от Маги Халваджиян Дони много разочарован от Маги Халваджиян[/caption]

Постъпката на Халваджиян е изключително скандална и за пореден път доказва, че нещо около елиминирането на Кристина Дончева не е както трябва. Дони много харесва момичето и още на кастингите му предрече финал. Затова той е останал много неприятно изненадан, че Криси отпада седмици преди края на шоуто.

Скандалът става още по-голям и от друго разкритие на нашия източник. Той твърди, че Кристина е била на пето място по положителен вот в съдбоносната вечер на елиминации. Това значи, че няма как да попадне сред участниците, борещи се да останат в предаването. Така обаче се получи и 15-годишната девойка бе изкарана с най-малко гласове.

Заради своеволията си, Дони дори е бил заплашен с уволнение, но то се е разминало, тъй като едно освобождаване на музикалния продуцент само щеше да потвърди, че Маги Халваджиян има нещо за криене. Арменецът е постъпил много зле, отказвайки да покаже резултатите от гласуването. Така и не се разбра с колко точно загуби Кристина. Всъщност в X Factor никога не се показват в ефир процентите от зрителския вот, което е доста съмнително.