Орлин Горанов не е съгласен с методите на Слави Трифонов в "Гласът на България"

Великият певец и част от журито в "Гласът на България" Орлин Горанов е получил предложение от продуцента Слави Трифонов да поеме Невена Цонева в шоуто, но го е отказал, научи Kliuki.bg. Дългия е искал точно Орлин да бъде треньор на неговата близка приятелка, тъй като е ясно, че Горанов е най-качественият треньор в тазгодишното шоу. Изпълнителят на "Светът е за двама" обаче не е приел офертата, понеже не бил съгласен с настояването на Слави Невена да стигне далеч в предаването.

[caption id="attachment_330850" align="alignright" width="300" class=" "]Орлин Горанов запазил достойнство по темата с Невена Цонева Орлин Горанов запазил достойнство по темата с Невена Цонева[/caption]

"Не мога да прогнозирам нищо. Взимам своите решения на базата на последното изпълнение и без никакви симпатии. Който по-добре се представи на момента, той продължава." - обяснил Орлин Горанов на своя началник.

Така Невена Цонева попадна в отбора на Миро, който за разлика от Орлин, няма против да изпълнява заповеди срещу заплащане. Каризмата жестоко лансира победителката в "Мюзик Айдъл". Мнозина се съмняват и във вота на зрителите, който се обявява, тъй като засега Цонева винаги е първа в своя отбор и никога не е била на елиминации.

Явно участието на Невена Цонева в още един музикален формат е било сигурно далеч преди кастингите. Слави Трифонов е търсил на кого да повери възлюбената на Венко и в крайна сметка се е спрял на Миро. Има слухове, че след Орлин Горанов, и Наско от БТР е бил попитан за Невена, но и той не се съгласил. Затова Дългия я поверил на Миро. Десислава изобщо не е била питана, понеже Цонева не обичала да изпълнява попфолк.

Предвид непрестанното лансиране на Невена Цонева, няма да е чудно, ако я видим на финала и дори ако го спечели. И все пак остава загадка стремежът на 28-годишната хубавица да се доказва в още едно музикално предаване.