Жестока гавра в „Съдби на кръстопът“: Виж колко взима един актьор!

Жестока гавра в „Съдби на кръстопът“: Виж колко взима един актьор!
4.7 (93.33%) 6 votes

Продуцентът на „Съдби на кръстопът“ се подиграва с актьорите си!

Истинска гавра се случва с актьорите на „Съдби на кръстопът“. Оказва се, че един актьор не взимал повече от 100 лв. на епизод, пише „Всеки ден“. Това е недопустимо за сферата на киното, считат мнозина. Както се знае, в предаването нарочно играят непрофесионалисти, защото те нямат високи изисквания за пари. Освен това историите звучат доста по-автентични, понеже основната идея на продуцента е неговата прдукция да изглежда като риалити предаване. Заплащането обаче е жива експлоатация.

"Съдби на кръстопът" се изгаври с тези хора

„Съдби на кръстопът“ се изгаври с тези хора

Алчният продуцент Красимир Ванков оставя почти цялата печалба от един епизод на себе си. По изчисления на агенция ПИК, той прибира на епизод по цели 11 хил. лв., а на актьорите дава по 100 лв. Всичко изглежда като гавра към главните действащи лица. Като прибавим и факта, че в „Съдби на кръстопът“ се предпочитат за актьори хора със сходни съдби като в сюжета, т.е. доста тежки, изглежда като истинска гавра заплащането, понеже повечето от тези хора са много зле финансово.

„Брат ми се яви на кастинг в „Съдби на кръстопът“, защото беше безработен от месеци. Трябваха му спешно пари и много се зарадва, когато го избраха. Като разбра хонорара си обаче, остана шокиран и потресен. Все пак изигра ролята, защото беше притиснат до стената, но от предаването се гаврят с хората.“ – споделя сестрата на участник в „Съдби на кръстопът“.

Понякога снимането на един епизод продължавал няколко дни. Това значи, че актьорите взимат хонорар, който се равнява на надника на повечето хора в България, въпреки че се снимат в една от най-известните и нашумели продукции у нас. Дори 100 лв. бил хонорарът на най-главните герои. По-второстепенните взимали суми от рода на 50-60 лв., научи Kliuki.bg.

От „Съдби на кръстопът“ още в началото обявиха, че сюжетите на всички епизоди са направени по действителни случаи, заради което се предпочитат аматьори в снимките, тъй като трябва да не бъдат известни, за да излежда напълно реално всичко на екрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Жестока гавра в „Съдби на кръстопът“: Виж колко взима един актьор!”

 1. Mucka Mucankova

  Дек. 07. 2014

  никой ,освен нуждата не им е сложил вила на вратът,я да се опълчат вкупом,ще им вдигнат хонорара

 2. bgbuilding

  юли 25. 2015

  Аз имах малка епизодична роля и хонорарът ми беше 30лв бруто. След удръжките беше 22лв и стотинки.
  Трябваше да подпиша декларация за конфиденциалност (че няма да споделям сумата на хонорара си с други хора) и декларация, с която те имат пълни права да излъчват сериала, ч който участвах многократно, без да имам претенции за това.
  Ноооо, сама съм си виновна. Не трябваше да участвам в тази глупост.

 3. Съдбов

  юни 13. 2016

  И двоен да е хонорарът, пак хорицата в нужда, които играят ще са прекарани…

Добавете коментар