Ники Кънчев взе решението сам и дори вече го съобщил на ръководството!

Ники Кънчев предизвика истински шок в Нова телевизия като заяви, че смята да напусне дългогодишната си работа като водещ на Вип Брадър и Биг Брадър Ол Старс. Решението на Ники Кънчев било обмисляно дълго и той се зарекъл, че този сезон е последният, който ще представя в ефир. Дори вече разговарял с ръководството на телевизията и заявил, че е готов да подаде оставката си.

Единственото, което можело да накара Ники Кънчев да размисли и да остане на работа в шоуто, било никой повече да не му търси кусурите и да му прави забележки за грешките във воденето.

[caption id="attachment_330868" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев смята да излезе в "пенсия" след 10 години на екрана[/caption]

"Ники Кънчев се пищиса съвсем след като стана редовен обект на критика от страна на продуцентите. Той започна системно да бърка и да прави грешки в шоуто, които не остават скрити за зрителите. Ето например, когато на гости му беше дъщерята на Йорданка Христова - Ивана. Вместо да остави момичето да защитава майка си - за което е дошла в предаването, Ники Кънчев се скъса да й подмята коментари за ориентацията й и да я пита с кого си лягала, как си лягала и дали майка й реагира нормално на това. Ивана се обиди много, но го постави на мястото му, а после шефовете жестоко го скастриха", коментират служители на Нова телевизия.

Да не говорим, че Ники Кънчев редовно се изпускал по време на живите предавания и издавал кой от съквартирантите евентуално ще напусне Къщата, както и показвал личните си пристрастия или антипатии към отдални участници във формата.

"Това е дразнещо и най-малкото нередно за водещ като него. Колегите му също се ядосват, тъй като получават далеч по-ниски заплати от Ники Кънчев, но работят повече от него. А той не стига, че взима 15 000 лева, ами постоянно бърка и пречи на работата на целия екип на шоуто", разкриват колеги на Ники Кънчев.

Именно затова, а и защото му писнало да се сблъсква с негативни коментари по свой адрес, а зрителите да подмятат, че ще се пенсионира в това шоу, Ники Кънчев обмисля да се оттегли от Биг Брадър. Какво ще се окаже последното му решение обаче, предстои да разберем чак през идната година, когато форматът ще стартира отново.