Албена Вулева обяви война на Атанас Месечков

Албена Вулева разкри скандални истини около персоната на танцьора Атанас Месечков. Мадам „Скандално жълто”, чийто рейтинг на вече сваленото й предаване бе достигнало небесата заради острия й език към звездите, обяви война на гъвкавия мъж. Той я предизвика с изказването, че в Къщата се доближил до Албена и скандалната й майка Людмила Захажаева от страх, за да не се гаврят с него и да не съсипят репутацията му пред лицето на цяла България, пише „Шоу”.

Наско Месечков влезе в къщата на ВИП Брадър с уверението, че иска да си изчисти имиджа и да се покаже като истински мъжага, който преодолява трудностите. Това е повече от блъф, това е огромна лъжа, не му остана длъжна Албена Вулева. Устатата бивша телевизионерка се закани, че отсега нататък Атанас Месечков ще разбере какво е това страх.

[caption id="attachment_330884" align="alignright" width="300"]Албена Вулева обяви война на Месечков Албена Вулева обяви война на Месечков[/caption]

Албена Вулева му се присмя, че в Къщата на Вип Брадър се е показал като изключително страхлив, който трепери от всяко шушукане, хлъзгав, използвач и нагаждач. Плачел непрекъснато и се правил все на жертва. Месечков умеел да използва хората за лична облага и да се нагажда като невестулка към нещата, за да изкопчи максимални ползи за себе си, научи Kluiku.bg. В началото Албена си призна, че й допаднал и го защитавала, но после разбрала мръсната му душа и това, че го интересува само личния му комфорт. Тя е убедена, че той никога няма да защити дори и приятел, а ще трепери като лист пред всеки по-силен от него. Албена Вулева заяви, че не иска да го познава повече.

След като открила, че има профил в сайт за запознанство с мъже с различна ориентация, блондинката била буквално залята от подобни съобщения за него. Получила от всевъзможни места доказателства, че Наско Месечков имал още куп регистрации в различни сайтове за мъже, които търсят ласки от собствения си пол. Освен това получила купища снимки и видеа, на които Наско бил щракнат като любовна половинка на имотни и известни и не толкова богати мъже на кафе, вечери или просто на приятелски срещи.

Албена Вулева разби на пух и прах думите на танцьора, казани в Къщата, че мечтае за женичка и малки дечица. Това била поредната му преструвка, безмилостна е Албена. Според нея той категорично е преминал на другия бряг, за което имала куп свидетелства, а той не си признавал, защото е страхливец. Подлост и подмолност са истинските качества на Наско Месечков, безпощадна е Албена Вулева.