Виктория Терзийска става жертва на подигравки и гаври от страна на зрителите!

Феновете на "Гласът на България" се подиграват жестоко с Виктория Терзийска. До момента Вики се представя ужасно като водеща на шоуто, считат много от зрителите. Вокалистката на "Мастило" е упреквана, че непрестанно греши репликите си, чувства се една припряност и нервност в думите й, а чувството й за хумор е под всякаква критика.

Например на последните елиминации в петък певицата реши да се пошегува, че щом оставали по трима играчи във всеки отбор, в хотела отборът нямало как да си спретне една игра на белот. Шегата не само не беше разбрана, но Вики дори остана в нелепата ситуация колегата й Мартен да я спасява, взимайки думата, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330891" align="alignright" width="300" class=" "]Виктория Терзийска търпи жестоки подигравки Виктория Терзийска търпи жестоки подигравки[/caption]

"Защо се бута там, където се вижда, че не става. Да си пее песните и да не се прави на водеща. Понякога толкова ме дразни, че докато говори Вики, спирам звука." - гласи един от най-жестоките спрямо Виктория Терзийска коментари.

Някои от зрителите пък смятат, че неадекватното поведение на Вики от "Мастило" в ефира на БТВ тази есен се дължи на склонността й да се черпи с няколко питиета преди да започне шоуто. Това я успокоявало, но понякога явно прекалява и затова губи кондиция пред камера и започва да бърка репликите.

Мартен също не се представя особено успешно до момента, но поне не прави груби грешки, считат повечето фенове. Факт е, че за да бъдеш водещ на предаване като "Гласът на България", трябва да бъдеш енергична и забавна личност. Нещо, което Виктория Терзийска не е. Личи си, че шегите й са заучени. Понякога не са толкова лоши, но начинът, по който ги поднася, не завладява зрителите.

Миналата година Вики беше част от журито в "Гласът на България", но и там си навлече гнева на феновете. Затова Слави Трифонов я върна като тв водеща.