Благой Георгиев вилнее подпийнал на Азис, докато се радва, че неговата половинка е най-красивата футболна дама

Благой Георгиев и много младото му гадже могат да откажат семейство Божинови от излизанията „по семейно”.

Завърналият се за кратко в родината футболист се видя не само с дечицата и гаджето – бъдеща абитуриентка, но не пропусна поредния триумфален тур по кръчмите.

Благой Георгиев взе любимата си от дама на баща й, както правят всички свестни момчета, като не пропусна традиционния пищен букет от рози, видя kliuki.bg. Любимата му пък показа на връстниците си, че дори най-палавите футболисти предпочитат естествената красота и елегантността пред силикона и тежкия грим.

[caption id="attachment_330896" align="aligncenter" width="293"]Една така ебегантна двойка - нищо че ще ходят в чалготека Една така ебегантна двойка - нищо че ще ходят в чалготека[/caption]

Влюбените гълъбчета споделиха поредната паметна нощ по клубовете с новите си „семейни” приятели – Николета и Валери Божинови. Вярно, дошлите от Италия не бяха стилни колкото Благой Георгиев и приятелката му, но не това се оказа големия проблем на вечерта.

[caption id="attachment_330895" align="aligncenter" width="300"]Николета не изглежда особено щастлива в компанията на много влюбения Благой и нежното цвете с него Николета не изглежда особено щастлива в компанията на много влюбения Благой и нежното цвете с него[/caption]

Докато Николета се прави на папарак ( снима Джизъса подпийнал), не се усети как става прицел на нова доза подигравки. Благой Георгиев изпада в делириум на парчето на Азис – „ММА” и Лозанова тайно споделя видеото в социалните мрежи. Така направи и лятото – тогава снима футболиста доста почерпен, докато гласът на Алисия кънти от уредбите. Божинови още вилнеят по клубове Докато замисля поредната си интрига, Николета не се усети как неопитната Куини – Алис я детронира. Сочената за най-гореща футболна половинка още е далеч от тридесетте, но изглежда като лелка до новата любима на Благой Георгиев.

След толкова престой по солариуми, тежък грим и силикон - Лозанова губи по точки пред естествената красота и непринуденост на Куини – Алис. Въпреки „готвенето” само по престилка на Никулден или горещите кадри от спалнята си, бившата плеймейтка трябва да се примири с коментарите на феновете – времето е безжалостно към всички.

Лозанова по принцип предпочита да избухва в мъжка компания, но след тази нощ купоните по двойки вече ще се премислят по-добре. Ние пък ще ви представим футболистът с най-красивата приятелка – леко почерпен и доста екзалтиран – Благой Георигиев във ВИДЕОТО ТУК!