Китаеца обиди Виолета и със сватба (Сравнете я с тази, която плати Азис)

Китаеца обиди Виолета и със сватба (Сравнете я с тази, която плати Азис)
2 (40%) 1 vote

Китаеца се превърна в една доста релефна версия на Моро, който кара своята „Валя” да критикува по-желаните жени

Китаеца може и да минава за страхотен тип, но пред жена си Виолета е много, много виновен.

Русата певица от Плевен, не просто се отказа от музикалната си кариера и още бере срам от времето на „славното” им продуцентство, но и както е тръгнало завинаги трябва да се черви заради Китаеца.

Вярната Виолета го прие въпреки скандалното му минало. Роди му дете и заедно с него понесе финансовите проблеми и непрекъснати скандали. За награда получи поредното унижение в национален ефир, видя kliuki.bg.

Историята му с Калина Паскалева никак не се стори достоверна на драгия зрител, но отчаяната Виолета моментално влезе в ролята на Валя от „Къртицата”. Жената на Моро моментално изкара изкусителката лоша жена, която вади от правия път мъжлето й. Как сама се навирала в ръцете му, после писвала, защото била засегната.

Жената на Китаеца се кълне в него и почтеността му. Готова е да обвини всеки друг, но не и него за младежките му грешки и лошите решения в по-зряла възраст. Виолета не смее да критикува много Азис, но Евгени Минчев вече й е враг №1. И тя се зарече да го съди и чака само Китаеца да излезе от Къщата, за да заведат дело.
kitaeca azis 4

kitaeca azis 2

kitaeca azis 3
Виолета толкова сляпо на съпруга си, че сигурно още се надява да има сватба, за каквато си е мечтала като момиченце. Китаеца си получи Сватбата на годината, когато беше още млад-зелен.

Майката на детето му се задоволи само с подпис пред лелката в Гражданското на родния Плевен. Китаеца пое публично ангажимент да подари на Виолета прекрасна венчавка и сватба като по филмите, но след като тя роди.

Китаеца подписа с Виолета

Виолета получи само това от Китаеца

Виолета роди прекрасното му момче. Кръсти сина си на него, а той…забрави за уговорката си. Китаеца пък не се чувства ощетен – той си е преживял приказната си сватба – платена от друг!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар