В отношенията между Саня Борисова и Ники Илиев се вамеси трети човек!

Саня Борисова и Ники Илиев безспорно са едно от най-красивите и сплотени звездни семейства у нас. Или поне бяха такова досега. Защото в отношенията им настъпи драматичен обрат и то до голяма степен провокиран от трети човек. Не, нито Саня Борисова, нито Ники Илиев са кръшнали от правия път и не са си хванали любовници. Причината за напрежението помежду им е на пръв поглед доста прозаично и е породено от майката на Ники Илиев - известната дерматоложка Мира Кадурина.

Свекървата на Саня Борисова все по-често сее раздори между младите заради това, че все още не са я дарили с внуче. Припомняме, че от сватбата на Саня Борисова и Ники Илиев вече минаха повече от 3 години, но актрисата още не е забременяла. "Саня се опитва да гледа положително на нещата и да остане спокойна, но всяка жена на нейно място би се притеснила. Тя все по-често се натъжава и се пита да не би проблемът да е в самата нея - въпрос, който може да доведе до лудост всекиго", разкриват близки приятелки на хубавата Саня Борисова.

[caption id="attachment_330912" align="alignright" width="300"]Саня Борисова и Ники Илиев Саня Борисова и Ники Илиев имат неизказани проблеми, свързани с бъдещото им дете[/caption]

Те разказват, че от от няколко месеца насам Саня Борисова се е запалила по т.нар. сакрална архитектура на тялото и редовно ходи на уроци в столичен клуб по мистични практики. Това учение датирало от 65 години, но въпреки че е сравнително ново, много жени с радост споделяли, че благодарение на него са успели да забременеят успешно и да се сдобият с мечтаното отроче.

"Цялата тактика е в стъпалата. Когато стъпалата са поставени правилно, то тялото ти се намира в подходящата поза, а центъра на тежестта се пренася в утробата като се отваря с помощта на дишането", обясняват дружките на Саня Борисова. Актрисата силно се надявала този път да успее да забременее и така да премахне съмненията у свекърва си, а и да затопли отношенията си с Ники Илиев, който в последно време някак се отчуждил от нея.

За момента нито един от двамата не е направил най-голямата грешка да залитне по чуждо и да обрече брака си на тотален провал. "Но ако нещата продължат така и помежду им има неизказани думи и неразрешени проблеми, нищо чудно след време те да се отчуждят дотам, че всеки да погледне в друга посока", коментират близки до семейството на Саня Борисова и Ники Илиев.