Чаровната Михаела Филева не крие щастието и вълнението си от това, което преживява!

Хубавата Михаела Филева има троен повод за радост. Тя не само се справя чудесно на музикалната сцена, а кариерата й върви стремглаво нагоре, но се радва на любовта с човека до себе си и... най-сетне сбъдна огромната си мечта - да се запознае със своите двама родни братя.

Самата Михаела Филева разказа за трогателната случка, която я разтърси из основи. Тя най-сетне имала щастието да се запознае с двамата близнаци - нейни родни братя от страна на баща й, който я зарязва, когато Михаела Филева е само на две годинки. Оттогава насам този човек не я е потърсил нито веднъж. Създал е свое ново семейство още преди години и има двама сина близнаци, които още нямат 18 години.

[caption id="attachment_330921" align="alignright" width="300"]Михаела Филева Михаела Филева не познава баща си, но вече има обичта на братята си[/caption]

Тъкмо това е причината Михаела Филева да не се срещне с братята си очи в очи. Благородната певица признава, че се чува и вижда с близнаците само по Скайп и Фейсбук, за да не им създава евентуални проблеми с родителите. "Те все още не са пълнолетни и не искам да им навличам проблеми. Нямам търпение обаче да навършат 18 години и да могат сами да взимат решенията си. Тогава ще се видим непременно и знам, че повече никога няма да се разделим", трогва с думите си Михаела Филева.

Тя признава, че се чувства отлично, когато си пише с братята си във Фейсбук, а те с интерес искат да узнаят какво е да си известен и как живее една музикална звезда в България. Макар че Михаела Филева никога не се изживява като нещо по-специално от останалите хора и се опитва да дава полезни съвети на братчетата си. "Иска ми се да ги насоча в правилна посока, защото сега те са във възраст, в която лесно могат да кривнат встрани и това да им се отрази за цял живот. Правя, каквото мога и се надявам да съм полезна - нищо, че още не мога да ги прегърна", разказва Михаела Филева.

Тя споделя, че отдавна вече е престанала да страда от факта, че родният й баща се държи така, сякаш тя не съществува и никога не е съществувала. Михаела Филева има подкрепата и опората на майка си, която е нейната най-добра приятелка и двете цял живот са разчитали една на друга. "Дори този човек някога да ме потърси, аз нямам нужда от него. Не е бил до мен, когато съм го търсила и съм плакала като дете, затова по-добре нещата да останат така и занапред", коментира Михаела Филева.