Емо Каменов на три пъти се отървавал на косъм от смъртта

Грамадата Емо Каменов трябва да пали свещи, че на няколко пъти е усетил диханието на онази с косата. Железният бодигард от Монтана бил попадал в различни мелета и кървави екшъни заради пиянски изцепки на посетители в дискотеката, където работи като охранител. На няколко пъти, по-скоро цели три самият Емо Каменов е бил наръган с нож и се е отървавал от физическо изчезване, пише Пик.

Исполинът с ранима душа се изповядал на Катето Евро в къщата, че се е отървал жив от адски страшни мелета и кървави касапници. Това един от най-любимите съквартиранти в шоуто на Биг Брадър обяснява с това, че умее да не лизва и капчица алкохол, докато е на работа.

[caption id="attachment_330924" align="alignright" width="300"]Емо Каменов бил на три пъти близко до смъртта Емо Каменов бил на три пъти близко до смъртта[/caption]

Това, че умее на устоява на изкушенията с твърдите напитки и на останалите сладости на живота огромният мускуляга Емо Каменов го доказа и в Къщата. При пиянските изцепки на Малък Тошко Емо той умело и почти бащински го извеждаше от конфузните ситуации и буквално го бранеше от гнева на останалите, научи Kluiki.bg.

Това още по-силно си пролича, когато Татовия внук прекали с неадекватното си поведение и многократно показа мъжкото си достойнство пред всички останали в Къщата на Големия брат. Огромният мъж буквално ошашавил емоционалната актриса с признанията, че в работата си е бил свидетел на изключително грозни сцени и действия на хора, които в обществото се тупат в гърдите, че са знаменитости. И като звезди дават тон в живота на останалите.

Емо Каменов дори бил свидетел на убийства на хора пред очите си. Въпреки това той пазел стоте бона, спечелени от участието си в „Къртицата” и продължавал да работи като гард. Защото мечтата му била с тези пари да завърти собствен успешен бизнес. Най-близките му планове са да мине под венчило с момичето, с което сега живее под един покрив. С хонорара пък, спечелен от Биг Брадър Емо Каменов ще вдигне сватба, ще даде за лечение на баща си, както го е правил досега. А останалото мощния монтанец ще запази за идеята си, за да сбъдне съкровеното си желание.