Тодор Славков шокира всички с това, което е правил години наред и начинът, по който е живял!

Скандално разкритие за Тодор Славков шокира всички, а голяма част от хората са убедени, че ако можеше да разбере това, то майка му Людмила Живкова и дядо му Тодор Живков със сигурност щяха да се обърнат в гроба си. Защото Малък Тошко втрещи държавата с начина си на живот, чиято слабост далеч не е единствено пиенето.

Нищо повече - страстта на Тодор Славков към чашката "с мед да я намажеш" пред тайния му порок, лъснал на показ днес. А това са десетките групови изпълнения в апартамента му в "Симеоново", където ако можеха да говорят, стените щяха да се разпищат така, че и глухият да чуе. Това разказват познати на Тодор Славков, които са имали "честта" да присъстват на не една и две домашни "забави" на участника в Биг Брадър Ол Старс.

[caption id="attachment_330928" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков правил нечувани неща в дома си в "Симеоново"[/caption]

Оказва се, че точно заради тези си навици Тодор Славков към момента е сам като куче, като първо го заряза съпругата и майка на дъщеря му Катерина, а после и приятелката му Силвия. Нито една жена в живота на Тодор Славков не е успяла да изтърпи разгулния му живот и нощите, пълни с групови "игри", разюздани жени и килограми "бело" и други опиати.

"Този човек живееше като за последно всяка Божа вечер. Никой не му се обаждаше, че ще му отиде на гости предварително, защото Тошко приемаше по всяко време, 24 часа на ден. Имаше една тумба параспурници, които не пропускаха нощ, за да се натресат в дома на Тодор Славков и да се накъркат като за последно, а после да опънат де кого сварят. Това беше животът за компанията на Тодор Славков, а и за самия него. Този човек удари дъното като никой друг", разкриват очевидци на изпълненията в дома на Тодор Славков в "Симеоново".

Днес Малък Тошко поне се опитва да загърби миналото си и да промени живота си, макар че не е ясно дали ще успее да го постигне. Но той вече направи крачка напред като в Къщата на Биг Брадър Ол Старс поиска прошка от съквартирантите си и от самите зрители. "Много, много ниско съм паднал и това е ужасно. Моля за извинение, защото наистина се чувствам отвратително", склони глава Тодор Славков пред останалите участници, които начело с Катето Евро, разбира се, му простиха.