Мария Игнатова проговори надълго и нашироко за живота си с Димитър Рачков!

Красивата водеща на "Х Фактор" и "Господари на ефира" Мария Игнатова проговори за личния си живот и разкри подробности за живота си с Димитър Рачков. Чаровницата най-сетне разказа надълго и нашироко за семейството си с актьора и разби на пух и прах клюките за раздялата й с комика.

В интервю за списание "Стори" прекрасната русокоска заяви по-категорично от всякога, че най-сетне е открила истинския човек за себе си и това е Димитър Рачков. Тя сподели, че той й дава цялата сигурност, обич и спокойствие на света, но не скри и истината, че отношенията им не винаги са така мирни и тихи.

[caption id="attachment_330932" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова по-откровена и истинска от всякога[/caption]

"Избухлива съм и то много. Може би това е нещото, което малко хора знаят за мен. Аз съм страшно емоционален човек и да избухна ми се случва много често. В такива моменти трябва просто да ме оставят за известно време сама в стаята, за да се нафуча на воля, а после ми минава. С Митко сме преживели доста спорове и мигове, нажежени до червено - но не заради нещо сериозно, слава Богу, а по-скоро за битови неща и теми, свързани с работата. Това, което си харесвам обаче е, че не съм човек, който таи лошото в себе си и който отмъщава. Умея да прощавам и съм убедена, че това е най-ценното качество, защото обидата и злобата само отнемат енергията ти", разказва Мария Игнатова.

Тя призна, че винаги се е разбирала прекрасно с мъжете в живота си като е запазила повече от приятелски отношения с бившия си Петко Димитров, който е и баща на сина й Виктор. Между Мария Игнатова и настоящата съпруга на Петко Димитров - Яна Акимова абсолютно никога нямало напрежение. Напротив - двете се разбирали чудесно, при все, че се виждали значително рядко заради многобройните служебни и лични ангажименти на двете семейства.

Мария Игнатова каза още, че понякога се чувства виновна само за едно и то е, че все не остава време двамата с Димитър Рачков да помислят за себе си и да сбъднат голямата си мечта да имат общо дете.

"Често пъти ми се случва да се укорявам, че не ми остава достатъчно време за Виктор, който ще порасне докато майка му търчи по работа насам-натам, а какво остава да зарежа всичко за девет месеца?! Но знам, че това е, което искам и че моментът, в който ще се почувствам готова да избера семейството и децата пред кариерата, може би ще настъпи по-скоро, отколкото дори самата аз подозирам", споделя откровено Мария Игнатова.