Владимир Кличко стана горд татко на красиво момиченце от актрисата Хейдън Панетиър!

Световният шампион по бокс Владимир Кличко е на седмото небе от еуфория, тъй като само преди броени часове той стана горд татко на красиво момиченце. Любимата му - актрисата Хейдън Панетиър роди бебето живо и здраво в елитна клиника в САЩ, а първи новината съобщи в социалната мрежа братът на Владимир Кличко - Виталий Кличко.

"Хейдън е в болницата и раждането ще започне всеки момент. Нямаме търпение да ни съобщят щастливата новина", написа Виталий Кличко, а минути по-късно самият кмет на Киев на свой ред съобщи, че чака вести от Щатите и по специално от Виталий и Хейдън.

[caption id="attachment_330936" align="alignright" width="300"]Владимир Кличко Владимир Кличко стана татко на красиво момиченце[/caption]

Самата Хейдън Панетиър едва ли ще има сили да се занимава с уведомяване на близки и познати в социалната мрежа, затова чаровната родилка е оставила тази задача на Виталий Кличко, както и на всичките си роднини и познати, които вече са в клиниката при нея. Всички са страшно благодарни, че бебето се е родило без никакви проблеми и е съвсем нормално на ръст и тегло.

Към момента не е ясно къде се намира Владимир Кличко, но е сигурно, че дори и да не е в САЩ, нито пък близо до приятелката си и новородената си дъщеричка, то вече хваща първия самолет за страната на неограничените възможности.

Припомняме, че Владимир Кличко и Хейдън Панетиър се запознаха преди няколко години и искрата между тях пламна почти веднага. Щом се разбра за бременността на актрисата, шампионът Владимир Кличко веднага й предложи официално брак и тя се съгласи. Кой знае защо обаче сватбата все се отлагаше - веднъж заради напрегнатата обстановка в Украйна, друг път заради мачовете и натоварената програма на Владимир Кличко.

Седмица преди раждането на дъщеричката на Владимир Кличко и Хейдън Панетиър пък медиите зад океана гръмнаха с новината, че актрисата е размислила по отношение на брака си и е склонна да се раздели с боксьора, заради твърде много различия в характерите им. Дали малката им щерка ще успее да сплоти отново двойката, или решението на Хейдън в крайна сметка ще се окаже вярно и категорично, тепърва ни предстои да разберем.