Честито: Бебето на Владимир Кличко се роди! (още подробности)

Честито: Бебето на Владимир Кличко се роди! (още подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Владимир Кличко стана горд татко на красиво момиченце от актрисата Хейдън Панетиър!

Световният шампион по бокс Владимир Кличко е на седмото небе от еуфория, тъй като само преди броени часове той стана горд татко на красиво момиченце. Любимата му – актрисата Хейдън Панетиър роди бебето живо и здраво в елитна клиника в САЩ, а първи новината съобщи в социалната мрежа братът на Владимир Кличко – Виталий Кличко.

„Хейдън е в болницата и раждането ще започне всеки момент. Нямаме търпение да ни съобщят щастливата новина“, написа Виталий Кличко, а минути по-късно самият кмет на Киев на свой ред съобщи, че чака вести от Щатите и по специално от Виталий и Хейдън.

Владимир Кличко

Владимир Кличко стана татко на красиво момиченце

Самата Хейдън Панетиър едва ли ще има сили да се занимава с уведомяване на близки и познати в социалната мрежа, затова чаровната родилка е оставила тази задача на Виталий Кличко, както и на всичките си роднини и познати, които вече са в клиниката при нея. Всички са страшно благодарни, че бебето се е родило без никакви проблеми и е съвсем нормално на ръст и тегло.

Към момента не е ясно къде се намира Владимир Кличко, но е сигурно, че дори и да не е в САЩ, нито пък близо до приятелката си и новородената си дъщеричка, то вече хваща първия самолет за страната на неограничените възможности.

Припомняме, че Владимир Кличко и Хейдън Панетиър се запознаха преди няколко години и искрата между тях пламна почти веднага. Щом се разбра за бременността на актрисата, шампионът Владимир Кличко веднага й предложи официално брак и тя се съгласи. Кой знае защо обаче сватбата все се отлагаше – веднъж заради напрегнатата обстановка в Украйна, друг път заради мачовете и натоварената програма на Владимир Кличко.

Седмица преди раждането на дъщеричката на Владимир Кличко и Хейдън Панетиър пък медиите зад океана гръмнаха с новината, че актрисата е размислила по отношение на брака си и е склонна да се раздели с боксьора, заради твърде много различия в характерите им. Дали малката им щерка ще успее да сплоти отново двойката, или решението на Хейдън в крайна сметка ще се окаже вярно и категорично, тепърва ни предстои да разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Честито: Бебето на Владимир Кличко се роди! (още подробности)”

  1. Име (задължително)

    Дек. 09. 2014

    4estito bebe da e jivo v zdravo i da ne se predava pred trudnostite v jivota ne se predavai pile

  2. iveta

    Дек. 11. 2014

    chestito ! PREKRASNA NOVINA…

Добавете коментар