Ники Китаеца и съпругата му Виолета изобщо не са това, за което се представят!

Шокиращо разкритие за Ники Китаеца и жена му Виолета разбуни духовете и доказа, че семейството им изобщо не е такова, за каквото се представя. Оказа се, че абсолютно всичко около двамата е фалшиво, с изключение на малкия им син. Това разкриха източници, близки до Ники Китаеца, след като снощи в живото предаване по Нова телевизия самият Евгени Минчев хвърли бомбата и издаде тайната на Ники Китаеца и съпругата му.

А тя е, че не само Ники Китаеца не си пада по Калина Паскалева, тъй като харесва собствения си пол, а не уважава и жена си Виолета като майка на детето му. Евгени Минчев разказа как по времето, когато Ники Китаеца живял в дома му цели три месеца, двамата не само практикували креватни гимнастики, но Китаеца стигнал дотам, че да унижи съпругата си като я накара да им стане слугиня.

[caption id="attachment_330941" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Ники Китаеца имал истинска афера с Евгени Минчев, а Виолета им слугува в името на парите[/caption]

Да, няма лъжа - чалгаджийката с отдавна пропаднала кариера Виолета системно ходела в дома на Евгени Минчев, за да мие пода, да бърше праха и да пуска прахосмукачка, докато благоверният й и лорда се излежавали блажено в леглото. Това бе потвърдено в ефир и от Албена Вулева, от чиито поглед и осведоменост не може да избяга никой.

"Какво ще ни говорят, че Ники Китаеца бил влюбен в Калина Паскалева - това са пълни простотии и всички, които го познават знаят, че е така. Това момче е толкова объркано, че за него не съществува нищо освен пиар и пари, спечелени на нечий гръб. Ако Калина Паскалева му се върже на акъла, горко й, защото той ще я използва и после ще я захвърли като парцал. Лошото е, че и съпругата му Виолета е в играта. Тази жена е готова да се унижи и да се подложи на всичко, само и само също да се докопа до някой лев, тъй като сама не може да изкара и стотинка вече", разкриват източници, свидетели на похожденията на Ники Китаеца към солидни и финасово стабилни мъже като Азис и Евгени Минчев.

Припомняме, че в петъчния епизод на "Голямата уста" Виолета обвини пред Венета Райкова Калина Паскалева, която според нея сваляла мъжа й. А той, милият, нямал нищо общо. Това само по себе си доказва твърденията на Евгени Минчев и Албена Вулева, както и подозрението, че Ники Китаеца е влюбен в Калина Паскалева толкова, колкото Азис е влюбен в жена му.