Маските паднаха: Тежък разрив между Валери и Николета! (още разкрития)

Маските паднаха: Тежък разрив между Валери и Николета! (още разкрития)
5 (100%) 5 votes

Николета Лозанова и Валери Божинов отдавна не са идеалното семейство!

Красиви, прегърнати, целуващи се и дори често пъти еднакво облечени – това са Валери Божинов и Николета Лозанова в почти всичките си фотосесии. За пред хората обаче. Истината е съвсем друга и тя е, че идеалното семейство всъщност не съществува, а между двамата настъпи тежък разрив.

Не, не бързайте да се радвате и да се чудите кой на кого е изневерил. Няма такова нещо. Фактът е един и той е, че Николета Лозанова и благоверния й са пред раздяла за пари. Но не какви да е пари, а 1 милион евро, това разкриха близки до звездното семейство пред вестник „България днес“.

Николета Лозанова

Николета Лозанова рискува да изгуби не само парите, но и мъжа си, ако продължава така

Николета Лозанова от няколко дни не можела да си намери място от бяс, заради това, че Валери Божинов се прецакал с разтрогването на договора си със Спортинг. Футболистът първоначално имаше шанса да си тръгне оттам със сумата от един милион евро, но се полакоми и в крайна сметка уреждането на финансовите му отношения остана в ръцете на ФИФА. А преди броени дни се разбра, че тя му отсъди едва 580 000 евро за разтрогването на договора.

Новината, че се е разминала като малка гара с милиона, накарала Николета Лозанова да побеснее от яд и вече дни наред да не спира да мели сол на главата на съпруга си. Плеймейтката постоянно насосвала, че тя има стабилна кариера и се е издигнала чак до висините на най-успешната телевизия Би Ти Ви, а Валери Божинов продължава да затъва все повече.

Като всички останали момичета тип „кифли“, така и Николета Лозанова настоявала, че няма да търпи неуспял мъж до себе си и, че Валери Божинов не е в семейството им само за красота. Трябвало да бъде не само добър съпруг и баща на Никол, но и да ги кара да се гордеят с него – което винаги се измервало в пари.

„Обвиненията на Николета нямат край, но лошото е, че тя винаги се мисли за права. Ако продължи така обаче, може да изгуби не само парите, но и съпруга си, защото на Валери започна да му писва да не разчита на подкрепа и разбиране от собствената си съпруга“, коментират близки до семейство Божинови.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маските паднаха: Тежък разрив между Валери и Николета! (още разкрития)”

  1. haha

    Дек. 20. 2014

    Оооо там отдавна няма семейство. Отдавна няма и снимки с целувки. Повече от година снимките са само един до друг, без близост, без страст.

Добавете коментар