Мария не просто заби нож в сърцето на бившия, но и завъртя острието, за да го боли повече

Мария се прехласва при пресния спомен за вечерта, в която получила годежен пръстен от Гущеров.

Заралийското миньонче май по нищо не се отличава от тийнейджърките, които изписват имената си с фамилията на гаджетата си по тетрадките. Едва получила заветния пръстен с диамант, Мария вече е готова за втория най-светъл ден в живота си, научи kliuki.bg.

[caption id="attachment_330948" align="aligncenter" width="300"]Мария е готова за Сватбата на годината Мария вече е изпипала всичко до най-дребната подробност[/caption]

Амбициозната певица официално ще сложи ръка на Гущеровото имане на Голям ден 17 януари. Време няма никакво, но Мария е уточнила всичко до най-малката подробност. Някой би предположил с пълно основание, че докато Хриси я ухажвал, тя вече е приготвяла списъци и разглеждала оферти.

Докато набляга на повторното си студенстване в НБУ и обикаля сегиз - тогиз по участия, певицата свари да даде интервю пред „Шоу”, в което се умилява при спомена за романтичния момент. Добричкият Гущеров се оказа истински мъж мечта за всяка жена с дете. Милионерският наследник поканил Мария и Марая в собственото им заведение. Погрижил се за акценти като листа от рози и съпровод на пиано. Накрая пуснал „тяхната” песен на телефона си и поискал ръката и на двете!

Докато Мария се размазва от наслада при спомена, паметливи припомнят как само преди няма и десет години, певицата пееше пак същата песен. Тогава Митко беше паднал на колене в убийствено скъп хотел в Дубай, тя се беше разплакала и т.н.

Сега бившият си има нова жена и Мария също смята да свие свое гнездо. Малката Марая уж няма проблемите на децата с разведени родители, но мама по всякакъв начин напомня, че Гущеров е нейният татко.

Милионерският наследник трябва да се задоволи само с любовта на момиченцето, защото годеницата му захитря и не смята скоро да ражда, разказват от HotArena.net. Тъкмо се наслаждава на подновените си участия, и вече си има годежен пръстен. На Мария не й се налага да хитрее като златотърсачките, които раждат само за да си гарантират стандарт на живот.