Виж как Маги успя да свали Слави и да остане голямата му любов! (думите й + снимки)

Виж как Маги успя да свали Слави и да остане голямата му любов! (думите й + снимки)
4.8 (95%) 4 votes

Магдалена Ангелова безспорно е единствената голяма любов в живота на Слави Трифонов и той сам го призна!

Магдалена Ангелова или Маги – кой не е чувал името на тази жена, която беше и си остана голямата любов в живота на Слави Трифонов. Връзката им започна през далечната 1997-ма година, когато Маги зае трето място в конкурса „Кралица на красотата“. Тя обаче не се задоволи само с това, а получи солидно образование и от години е един от най-уважаваните психолози в страната.

Заради многобройните изневери на Слави Трифонов обаче тя реши да го напусне като тогава пред цяла България, по време на финалния концерт на „Хъшове“, той с просълзени очи призна, че я обича и я помоли да се върне при него. Никоя жена до момента не е постигала това със Слави Трифонов, който още продължава да помага във всичко на Маги – дори й остави голям мезонет в „Драгалевци“, в който към днешна дата се намира кабинета й.

Слави Трифонов

Слави Трифонов още силно обича единствената жена с главно „Ж“ в живота си

Какво у Маги накара Слави Трифонов да хлътне дотам и да продължи да я обича след толкова години?! Самата Маги разкри тайната си като призна, че е успяла да даде на Слави Трифонов това, от което е имал нужда като човек – разбиране, доверие и безпрекословна любов.

„Помня и как го свалих, макар че мразя тази дума. Когато се видяхме на първото събитие, постъпих така, както всяка друга жена би направила – то ни идва отвътре. Първо задържах погледа си върху него, а като разбрах, че съм привлякла неговия, леко отклоних очите си и се насочих към друго занимание. Просто общувах с други хора и може би съм му показала, че трябва да направи нещо наистина значимо, за да си струва да върна вниманието си към него. Една жена не бива никога да изглежда и да се държи така, сякаш иска да има някой мъж на всяка цена – той трябва да те завоюва“, разкрива Маги, която може да напише дисертация по темата, доста по-добре и от самата Наталия Кобилкина, с която системно правят семинари заедно.

Маги плени сърцето на Слави завинаги

Маги плени сърцето на Слави завинаги

Маги разказва, че и до ден днешен подава ръка на Слави Трифонов, когато той има проблеми от едно или друго естество, но е сигурна и той й е доказал неведнъж, че дори да му звънне в 4 часа сутринта, той ще откликне и веднага ще й помогне с каквото може.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар