Ваня Червенкова се хвали с красавица и частен самолет (СНИМКИ)

0

Ваня Червенкова очевидно не страда от финансови проблеми вече

Ваня Червенкова може и да имаше по някое време сериозни проблеми с парите, но днес нещата са различни.

Бизнесдамата, която разтресе с виковете си Къщата на ВИП Брадър преди време, все още не изневерява на себе си. Тя е щедър и лоялен приятел, но неумолим и безпощаден враг.

Пламен Медаров със сигурност вече е получил прошка от Ваня Червенкова, но това няма да стане посмъртно с Евгени Минчев. Лордът си позволява доста пиперливи коментари на гърба на познатите си, но със сигурност проклина деня, в който си е позволил да жегне Ваня Червенкова.

„Поразяващата уста” не само заведе куп дела срещу него и най-върлата му фенка – Ива Екимова, но и организира всеки популярен, засегнат по някакъв начин от него.

Да води дела, изглежда като весело хоби за Ваня Червенкова, но тя в никакъв случай не непогалена озлобена стара мома. Бизнесдамата очевидно се е справила с финансовите проблеми, за които намекваше в Къщата. Днес се забавлява с много пътувания, вечери в изискания ресторанти и дребни радости за богати хора, видя kliuki.bg.

„Супер удобно е, когато имаш собствено транспортно средство!!!”, пише Ваня Червенкова във Фейсбук, докато се хвали с личната си „сребърна птица”. Това обаче далеч не е най-големият й повод за гордост!
samolet 3

Кой с такси, кой с десетгодишна западна кола...Ваня Червенкова обаче няма време за губене, нито пък иска да я друсат дупките по пътя!
Кой с такси, кой с десетгодишна западна кола…Ваня Червенкова обаче няма време за губене, нито пък иска да я друсат дупките по пътя!

samolet 2
Макар да признава, че Голямата любов вече е зад гърба й, а мъжете се плашат от образа й на Желязна дама, лютата варненка си има типично женска слабост. Едничкото чедо на Ваня Червенкова порасна и се превърна в една много изкусителна млада дама.
vanya nikol

Бъдещият зет на Ваня Червенкова може да не случи на тъща, но пък го чака страхотна мадама със зестра
Бъдещият зет на Ваня Червенкова може да не случи на тъща, но пък го чака страхотна мадама със зестра

Като всички майки на света, бизнесдамата публикува снимки на прекрасното си дете. Коментарът към кадрите на Никол са в типичния стил на Ваня Червенкова: „Аз имам ли най-красивата дъщеря ме интересува:))????”

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.