Софи Маринова имала селфи с таткото на втората си рожба, от нощта на зачатието не го била срещала

Софи Маринова се доказа като уникален образ и с втората си бременност.

Палавата ромка, която сви чуждия мъж, за да му измени със собствения му син, продължава да търкаля по медиите версията, че заченала „по грешка”. Въпреки сериозните спекулации, че таткото на втората й рожба е продуцентът Крум, Софи Маринова е настоятелна в своята версия – бил 21-годишен, българин и направили бебето на пияна глава.

Певицата не страда от излишни суеверия и псевдо морал. В момента, в който й закъсняло, разтръбила на цялата рода, че Лоренцо ще става батко. Момченцето се ентусиазирало, а в родното Етрополе я принудили да си направи тест, научи kliuki.bg.

След като видяла двете чертички, буквално пощуряла от радост. Софи Маринова се почувствала като спечелила от тотото. Ни крила тайната и веднага я разтръбила на участие. sofi_marinova Макар да не е ходила на доктор, силно вярва, че голямата мечта да си има момиченце ще се сбъдне. След като нарече първородния си син на Лоренцо Ламас, щерката на Софи Маринова също ще се прочуе с фамозно име. Певицата обмисляла дали да не го кръсти на себе си, но много й харесвало името Клеопатра. „Нероденият Петко” на чалга-дивата рискува да бъде наречено и на любимата актриса на мама - Айшвария Рай. За бебето е най-добре да се роди точно на Голяма Богородица, както иска Софи Маринова, тогава ще се казва просто Мария.

Сестричката на Лоренцо щяла да носи презимето и фамилията на майка си, защото таткото все още е неизвестен. Самата Софи Маринова се кълне, че нищичко не знае за него. Имала поне едно селфи с него и дори го показала на Лоренцо. Синът одобрил „осеменителя” на мама, нищо че бил българин.

За Софи Маринова дългоочакваната бременност е истински подарък. Цели седем години пробвала и нищо не се получавало. Тя призна навремето, че правила няколко аборта, но щастието й се усмихнало сега – на 39, когато почти забравила за мечтата си да има второ дете.