Тежък удар за Емо Каменов! (още разкрития за годеницата му и Пламена)

Тежък удар за Емо Каменов! (още разкрития за годеницата му и Пламена)
4.8 (96%) 5 votes

Емо Каменов се впусна в свалка с певицата Пламена, но забрави кой го чака навън!

Тежък удар за Емо Каменов готви годеницата му – красивата варненка, след кто потъна от срам заради свалката на любимия си с певицата Пламена. Снощи Пламена бе изритана от Къщата на Биг Брадър Ол Старс от зрителите, но преди това Ники Кънчев и гостите му надълго и нашироко обсъдиха и показаха флирта на големия мъж от Монтана с чалгаджийката.

Взел пример от Ники Китаеца, а може би и за да не остане по-назад като интересен образ за публиката, Емо Каменов показа очевидни симпатии към Пламена в Къщата и то далеч от приятелските. То не беше пипане, то не беше гушкане, то не бе носене на ръце – макар и в доста груб текезесарски вариант Емо Каменов и Пламена оставиха у всички чувството, че между тях става нещо. Доказателство за това бяха погледите на русокоската, изпълнени с топлина и всяческите й опити да защити Емо Каменов от нападките срещу него.

Емо Каменов

Емо Каменов сгази лука пред годеницата си с Пламена

Дотук добре, но близки на Емо Каменов от родния му град издадоха последиците от флирта му с Пламена – а именно гнева на официалната му годеница, за която мускулягата е решил да сключи брак след края на шоуто. Варненката обаче била бясна от видяното и за разлика от съпругата на Ники Китаеца – Виолета, изобщо не мислела да прости лесно на благоверния си.

„Момичето не е на себе си и заяви, че къса с Емо Каменов. Тя дори се закле да му върне пръстена като му го хвърли в лицето още щом прекрачи прага на Къщата. Вярно е, че когато си участник в шоу, трябва да направиш всичко, за да си интересен и да привлечеш вниманието на зрителите, но някои граници са забранени за пресичане. А като разбере за решението на любимата си, Емо наистина ще бъде страшно наранен. Той може и да хареса Пламена на първо четене, но повярвайте – това момиче не може да стъпи и на малкото пръстче на гаджето му“, разказват приятели на Емо Каменов от Монтана.

Очаква се ударът за Емо Каменов да е наистина голям, още повече, че до края на предаването и реалната му среща с годеницата остава по-малко от седмица. Какво ли ще се случи между тях и дали флиртът с Пламена все пак ще има продължение, ще разберем впоследствие.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тежък удар за Емо Каменов! (още разкрития за годеницата му и Пламена)”

  1. Пепи Джел

    Дек. 09. 2014

    Емо един грубиянин селски пръч не възпитан ,коя е тази глупачка да се натиска заради парите му .Да си съсипва живота с такъв кретен .Освен псувни и ругатни и тупаници друго няма да яде .

Добавете коментар