Ето защо Саня Армутлиева е постъпила толкова нечестно и жестоко с Невена Цонева! Причината е мъж, потресаващо!!!

Саня Армутлиева безспорно бе един от най-уважаваните ментори в шоуто "Х Фактор". Или поне беше досега, защото славата й и уважението към нея започнаха бързо да се стопяват. Недоволството на феновете на предаването бе провокирано от тотално несправедливото изгонване на талантливата Кристина Дончева от формата като от самолет се видя, че Саня Армутлиева упорито лансира най-вече Михаела Маринова.

Има обаче още по-сериозна причина за шока и нескрития гняв на стотици българи към Саня Армутлиева и той се казва Невена Цонева. Мнозина се питаха защо Невена Цонева се явява за втори път на конкурс за изпълнители - в случая "Гласът на България", след като вече бе преминала през "Мюзик Айдъл" и нещо повече - спечели го.

[caption id="attachment_330982" align="alignright" width="300"]Саня Армутлиева Саня Армутлиева съсипала Невена Цонева от злоба и завист[/caption]

За поведението на Невена Цонева обаче си има перфектно обяснение и то е, че момичето пожела да се докаже отново пред себе си и зрителите, след като бе жестоко измамена от Саня Армутлиева и нейната музикална компания "Вирджиния рекърдс". След победата на Невена Цонева, Саня Армутлиева й обеща бляскава кариера, песни и самостоятелен албум - нищо от това обаче не се случи, тя не изпълни договора си с Невена, която я осъди официално.

Всичко това, както и решението на съда, е известно на хората. Досега скрита обаче оставаше причината за гаврата на Саня Армутлиева с младото момиче. А тя е, че Саня зверски завиждала на младостта и приказната красота на Невена Цонева и бясно ревнувала мъжа си от нея.

[caption id="attachment_330983" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов и Миро обаче подадоха ръка на Невена Цонева Слави Трифонов и Миро обаче подадоха ръка на Невена Цонева[/caption]

"Саня Армутлиева съди за хората по самата себе си. Тя смята, че щом самата тя е задигнала чужд мъж - в случая на Камелия Тодорова, то всяка друга би постъпила по същия начин, което не е така. Саня непрестанно трепереше да не би Невена и мъжът й да се срещнат в студиото и да не би красивото момиче да привлече вниманието му. Затова започна всячески да я саботира и накрая сведе обещаващата й кариера до нула", разкриват източници от музикалните среди на столицата.

За щастие обаче, Невена Цонева бе забелязана от Миро и от самия Слави Трифонов, които й подадоха ръка и показаха на "голямата шефка" Саня Армутлиева, че за таланта и красотата винаги има място, за разлика от егоизма, лъжата и интригантството, породени от типичната женска злоба и завист.