Григор Димитров е отегчен и скоро всичко с Шарапова може да приключи!

Българската тенис машина за победи Григор Димитров нанесе жесток удар по честта на своята любима - красавицата Мария Шарапова. Гришо не желае никога да се жени за Маша и не смята, че рускинята е жената, която може да го обвърже до живот. Той е осъзнал това по време на поредния шопинг с нея, когато е разбрал, че иска по-друг тип жена.

"Маша е страхотна, но не се виждам цял живот с нея. Прекалено много държи на визията си и прекалява с купуването на дрехи. Малко разглезена ми се вижда, а и е доста властна. Засега това ми допада, но за брак желая аз да доминирам." - е споделил Гришо пред свои близки, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330990" align="alignright" width="300" class=" "]Григор Димитров не си представя целия си живот с Мария Шарапова Григор Димитров не си представя целия си живот с Мария Шарапова[/caption]

Всичко това няма как да не засегне Шарапова и най-вече нейната чест. Всички мъже се борят да я впримчат, а точно този, когото тя обича, не иска официално обвързване с нея. Разбира се, самата Маша не е от онези жени, които на всяка цена искат дом и семейство. Затова прекрати годежа си със Саша Вуячич. Годинките обаче са безпощадни, а тези на Мария са вече 27, което е вече по-специална възраст за жените. Слуховете твърдят, че руската хубавица вече била готова за следващата стъпка, но българинът се противял.

Напоследък Григор Димитров е силно отегчен от Шарапова, разкриват познати на двойката. Когато не тренира, Маша искала само да обикаля магазините и да се разкрасява по различни салони, а Гришо намирал поведението й за доста повърхностно. Очевидно българският тенисист започва да се отърсва от първоначалната тръпка и страст, които са присъщи за началото на всяка връзка, и вече забелязва, че зад красивата визия на Шарапова не се крие точно това, което търси в една жена.