Гадже на Наско Месечков съсипва Емилия!

Гадже на Наско Месечков съсипва Емилия!
5 (100%) 7 votes

Емилия стремглаво се срива надолу

Поп фолк дивата Емилия е заплашена скоро да се прости с кариерата си. Причината е, че 32-годишна певица почти никой не я иска за участия. Тази клюка все по-често обикаля гилдията. Половинката на футболния бос Коко Динев не се радва на успех, както колежката си Преслава и дори като наскоро завърналата се в лоното на димитровградската компания „Пайнер” ангелогласна Десислава.

Причината не е поради намалели певчески умения, а заради човека, който е до нея и я менажира. Певицата е уцелила малшанс и е попаднала на неудачен асистент, който не само не умее да я представя в добра светлина. Така нареченият пиар прави дори това, че медии, печатни и електронни, както и телевизии да я избягват, .пише HotArena.net. Или по-скоро да не я търсят нито за интервюта, нито за статии.

Емилия е съсипана от пиара си!

Емилия е съсипана от пиара си!

Което катастрофално рикошира върху имиджа и изявите на изпълнителката на „Ти си ми”.
Защото родената в Раднево фолкаджийка си е наела за пиар мъж, който бил деликатно близък до танцьора Атанас Месечков, разкриват близки до средите на двамата. Той се казва Светослав Кюркчийски. Връзката на Емилия със светския свят и публичното пространство имал срамен прякор, който недвусмислено намеквал за ориентацията ум и предпочитанията в личния живот, разбра и Kluiki.bg.

Но момъкът не само му се носела славата, че твърдо залита по другия бряг, но имал и нецензурен език. Грубите му приказки, цинизмите и още по-гадното му поведение отблъсквали, вместо да привличат към певицата прожекторите на камерите и обективите на папараците. Емилия вече нямала покани за изяви в публичното пространство, дори престанали и тези за светски събития. И всичко това заради пишман пиара Светослав. Вместо да я изкара кралица, той дори поствал на страницата й снимки, които я показвали в доста лоша светлина. Последния гаф била Емилия по доста изсулен анцуг и с неугледна визия.

„Той ще съсипе кариерата й. За какво ли му плаща, като направо я забива в земята”, чудели се и колежките й. Близкият на Наско Месечков, който също като Ники Китаеца лъскаше имидж в шоуто на ВИП Брадър не успявал да се справя и с личната си страница в социалната мрежа. А парите, които Емилия трошела и за нея никак не били малко, одумват я близки приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гадже на Наско Месечков съсипва Емилия!”

  1. Tolstoisofiq Nadejdenski

    Дек. 09. 2014

    ДА СМЕНИ PR !

Добавете коментар