Преслава е по-щастлива от всякога

Поп фолк дивата Преслава буквално грее от щастие. Една от най-вървежните певици на „Пайнер” май ще става булка и то наскоро. Родената в Добрич пайнерка смята да мине под венчило не с кой да е , а със старата си любов Георги Станоев-Малката Бирма. Те планирали венчавката през пролетта или лятото. Тогава имало възможност да спретнат и модерната напоследък венчавка на брега на морето. Но това било нещото, което за двамата на този етап не било от съществена значимост, пише Пик.

По-хубавото е, че Малката Бирма и Преслава отново са заедно и са по-щастливи от всякога, кефят й се колежки. Разделени двамата бяха само няколко месеца, през което време и богаташа, и фолкфурията бяха като болни. Жоро Бирмата отслабна драстично, забрави купони и гуляйджийски нощи, и ходеше като сянка.

[caption id="attachment_330991" align="alignright" width="300"]Преслава грее от щастие! Преслава грее от щастие![/caption]

Той се влачеше след певицата, където тя имаше участия и постоянно я молеше да му прости. Преслава също не успя да завърже някой трайно до себе си, макар че е една от най-търсените певици за частни партита и участия, разбра Kluiki.bg.

Забравили взаимните обиди, заровили томахавките двамата отново са заедно. И неземно щастливи. Появят се по светски партита, заедно са в заведенията и се гледат в очите по-влюбено и отпреди, радват се близки до влюбените гълъбчета.

Припомняме, че милионера предложи брак на Преслава миналата година, дори й подари и годежен пръстен. Чалга певицата живя в неговия дом, а майката на любимия му беше луда по бъдещата си снаха и я следваше като сянка. Но ревнивия нрав и непрекъснатите купони на Бирмата в компанията на знойни хубавици дойдоха в повече на избухливата Петя.

Темпераментната певица му вдигаше чутовни скандали и накрая също започна да флиртува напук на любимия си. При една подобна свалка в крайморски град напрежението между двамата ескалира и Преслава запрати в лицето на любовника си стъклена чаша. После двамата се разделиха с грозни думи и дори с бой. Но лошото вече е забравено, а щастливата Преслава очаква с нетърпения марша на Менделсон, радват се колежки на чалга звездата.