Емил Каменов изтърпя двойно предателство след „Къртицата”

Емил Каменов изтърпя двойно предателство след „Къртицата”
Гласувайте за статията

Емил Каменов не просто се прости с последната надежда да приласкае нежната танцьорка, но търпи да я гледа с „брат” му

Емил Каменов плати доста висока цена за 100те бона, които спечели от „Къртицата”.

Гигантът от Монтана изигра къде успешно, къде – не, ролята на Предателя в приключенското шоу на Иван и Андрей. Зрителите не вярваха, че вечно изчервяващия се емоционален охранител може да се преструва, затова и в крайна сметка Емил Каменов се сдоби с тлъста печалба.

За беда на татуирания мачо, парите му донесоха предимно неприятности, научи kliuki.bg. Монтанецът плати животоспасяваща операция на татко си, стотици хора не го оставят едно кафе да изпие на рахат, любовния му живот е жив зян, а за капак…Неговият брат се свали с последната му тръпка!

Емил Каменов май лесно се влюбва в реалитита. Преди да превърна певицата Пламена в своя робиня, същата тактика имаше и в „Къртицата”. Тогава негов прицел беше нежната танцьорка Гергана Грънчарова.

Емил Каменов все още се вижда със старата тръпка, но днес са "просто добри приятели"

Емил Каменов все още се вижда със старата тръпка, но днес са „просто добри приятели“

Крехката брюнетка дълго време го мота, но само след няколко чаши показа пристрастията си към ММА-боеца Жоро. Най-близкият човек на Емил Каменов положи усилия и отблъсна щенията на девойчето. Победителят в „Къртицата” беше влюбен в Ивайла, а и нямаше как да нарани охранителя.

Някога се наричаха "брат ми", днес...?!

Някога се наричаха „брат ми“, днес…?!

Навън обаче нещата са различни! Бакалова се отдаде на лечение и глезотии, Емил Каменов се върна към охранителството, а…Жоро реши да харчи парите си за Гери!

Той обсипвал палавницата със съобщения и жестове, звънял й всеки ден. Преди това цяло лято били заедно, разказват от Lifestyle.bg. Нещата били още на етап „Приятно ни е заедно”, но още не се знае до къде ще стигнат. Планирали дори да прекарат празниците заедно.

Сега Гери лобира за победата на Емил Каменов, но го прави от „къртича” лоялност, а и от малко чувство за вина…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар