Лъсна истинската причина за края между Иван и Ирина! (+ нов развой в отношенията му с Вихра)

Лъсна истинската причина за края между Иван и Ирина! (+ нов развой в отношенията му с Вихра)
4.2 (84.44%) 9 votes

Иван Христов и Ирина Тенчева се разделят след три годишна връзка!

Когато продуцентът Иван Христов се раздели със съпругата си Вихра Петрова, омагьосан от колежката й Ирина Тенчева, много хора смятаха, че това е просто забежка, която ще трае колкото мартенския сняг. И сгрешиха, защото Иван Христов и Ирина Тенчева създадоха свой дом, в който мирно и щастливо живяха цели три години.

Може би затова днес пък на много хора е трудно да повярват в раздялата им, която е факт. Иван и Ирина слагат край на отношенията си и това е споделил самият продуцент пред свои близки приятели. Причината е повече от прозаична – свършват парите, свършва любовта.

Иван Христов

Иван Христов се разделя с Ирина Тенчева след 3 години съжителство и импровизиран брак

Оказа се, че от доста време насам Ирина Тенчева не спирала да натяква на половинката си и да го обвинява, че затъва все по-дълбоко в продуцентската си кариера, а парите не стигат, пише Хотарена.нет. Преди време, когато Иван Христов печелеше чували с пари от ТВ7, Ирина Тенчева нямаше нищо против да ги харчи с пълни шепи. Сега обаче, когато Иван търпи проблем след проблем и има огромни финансови затруднения, разбирането на Ирина бързо приключило.

„Ирина не вижда упадъка на собствената си кариера, а обвинява за всичко Иван. От многото проблеми той отново залитна по чашката, макар да не се впуска вече в онези стари и безконечни запои. Но Ирина не разбира и това, постоянно му натяква и натяква, а това уморява човек“, разкриват приятелите на Иван Христов. И споделят една наистина невероятна новина – почувствал се сам и изоставен, продуцентът отново погледнал към майката на дъщеря си Ава, бившата му съпруга Вихра Петрова.

Думите на Вихра от снощи - истински и многозначителни

Думите на Вихра от снощи – истински и многозначителни

Иван Христов все по-често търсил контакт с Вихра Петрова и прекарвал много време с нея и щерка им, а очите му излъчвали радост, каквато отдавна приятелите му не били виждали, когато е с Ирина Тенчева.

Дали наистина семейството им ще се събере отново?!

Дали наистина семейството им ще се събере отново?!

Доказателство за това, че Иван обмисля да се върне при Вихра Петрова е и снимката, която самата тя публикува на личната си страница във Фейсбук. Тя е с цитат от приказката Питър Пан и сами може да се уверите, че отлично представя историята между нея и Иван Христов.

Не е тайна обаче, че Вихра Петрова така и не се омъжи повторно след Иван, а чувствата й към него винаги са били живи. Затова не е изключено тя да му прости и като всяка силно обичаща жена, отново да му подаде ръка и да отвори дома си за него.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Лъсна истинската причина за края между Иван и Ирина! (+ нов развой в отношенията му с Вихра)”

 1. Илка Илиева

  Дек. 10. 2014

  ДА ,бе,то така става ,,Ти само се върни и аз всичко ще забравя и ще ти простя!,,Нали иаз съм жена и знам колко ,,лесно ,,се забравя една изневяра , и то когато толкова многого си го плюла пред цяла БЪЛГАРИЯ не ти ли е ,,малко,, меко казано неудобно! ? Ама ,ней си,щом се обичат нека да се взеат.Може да е останала някоя телевизия в ,която ВИХРА да не е ходила ,че да вземе сега да се хвали колко са щастливи ХА..ха..ха

 2. Ха ха

  Дек. 29. 2014

  ДА бе забягал се Иван към Вихра ! Нали и яде попарата на таз откачалка .Аз цял живот жена да не видя Вихрата няма и да погледна . Тая се държи като истеричка-не бе разсъбличане ,не бе откровения , жалби по ТВ-тата, То само тя изоставенв ,само тя майка , направо отврат отвсякъде . Бегай Ванка надалеко от тази простакеса !

 3. дуне

  ян. 04. 2015

  Няма раздяла . Стига сте писали глупости .Вихра пак е влязла във филм. Не че е излизала от филма .Противно женище !

Добавете коментар