Тончо Токмакчиев съсипа семейството си с развода! (виж шокиращото му разкритие към Нели и детето)

Тончо Токмакчиев съсипа семейството си с развода! (виж шокиращото му разкритие към Нели и детето)
5 (100%) 8 votes

Тончо Токмакчиев направи неочаквано и болезнено признание към семейството си, с което срина съпругата си Нели и дъщеря си Таня!

Любимият български комедиен актьор Тончо Токмакчиев изигра своята главна роля в трагедия за Оскар, само че не на театралната сцена, а в реалния живот. След като съсипа живота на дългогодишното си семейство и срина съпругата си – куклената актриса Нели, той си грабна куфарите и още преди развода му да стане факт, се пренесе да живее при любовницата си – колежката си от „Шоуто на Канала“ Ани Михайлова.

Припомняме, че Тончо Токмакчиев и Ани Михайлова слагат рога на Нели отдавна, но сега блондинката поставила ултиматум на Тончо Токмакчиев – или се развеждаш и се жениш за мен, или всичко между нас приключва. Вместо да помисли за семейството си и дъщеря си Таня обаче, актьорът решава да захвърли всичко в името на страстта си по едрогабаритната Ани Михайлова.

Тончо Токмакчиев

Тончо Токмакчиев и жена му Нели

Близки до Тончо Токмакчиев разказаха как той посетил жена си Нели, която към момента работи в Бургас и й разкрил скандалната истина за връзката си с Ани Михайлова, при това с подробности.

„Много хора го скастриха тогава. Казаха му: „Тончо, да не се побърка бе, мен?! Как можа да причиниш това на жена си и детето?!“. Макар че щерка му Таня е голяма, тя страшно тежко преживя обидата на баща си към своята майка и факта, че двете са били предадени от него след толкова години. С две думи Тончо заяви на Нели, че е влюбен в Ани Михайлова, обичал я от години и искал да продължи живота си с нея. Горката жена, само това й липсваше“, коментират познати на семейството на Тончо Токмакчиев.

Те са убедени, че разводът на двамата можеше да приключи много по-спокойно за всички ако Тончо Токмакчиев не беше толкова болезнено искрен пред семейството си.

Ани Михайлова - жената, заради която Тончо напусна семейството си

Ани Михайлова – жената, заради която Тончо напусна семейството си

Тончо и Ани в крачка

Тончо и Ани в крачка

Любовната им афера датира от години

Любовната им афера датира от години

„Понякога истината убива и благородната лъжа е за предпочитане. Той обаче не го направи, не пощади жена си и дъщеря си, което дано не му струва скъпо след време“, смятат близките до актьора.

Най-щастлива в случая е само Ани Михайлова, която преди време беше натирена от дългогодишния си мъж, който разбра, че мачка чаршафите на Тончо Токмакчиев. Ха, честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Тончо Токмакчиев съсипа семейството си с развода! (виж шокиращото му разкритие към Нели и детето)”

 1. Име (задължително)

  Дек. 10. 2014

  Мерзост

 2. асдф

  Дек. 10. 2014

  мерзост

 3. зайо

  Дек. 10. 2014

  ей не мирясаха тия псевдоелити-Зеуци, Токмакчиевци, Блатечковци….

Добавете коментар