Албена Вулева доказа за пореден път, че устата й не може да бъде затворена, а езикът й убива!

Албена Вулева постигна целта си - тя хвърли в нокаут танцьора Атанас Месечков, който не издържа на хапливия й език и се разрева като малко дете. Това разкриха близки до танцьора, свидетели на това как Наско избухнал в сълзи от пристъп на слабост.

Припомняме, че Албена Вулева бе тази, която изобличи Атанас Месечков след общия им престой в Къщата на Вип Брадър като доказа публично, че името на танцьора фигурира в сайтове за запознанства на мъже със "смутена" ориентация и разкри доста пикантни тайни от живота му. Както и пословичното му лицемерие и нагаждачество.

[caption id="attachment_331058" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева доведе до истеричен пристъп Атанас Месечков[/caption]

Тези дни обаче Атанас Месечков бе ударен и от друго място - светският репортер Янис Бърдарски пусна бомбата, че Наско е имал страстна връзка с пиара на Емилия - Светослав. Това явно дойде в повече на танцьора, който избухнал в истеричен плач пред своите приятели.

"Тези хора - Албена Вулева и Янис Бърдарски са се наговорили. Те са в открит заговор срещу мен и единствената им цел е да ме съсипят. Всичко, което говорят, са пълни и гнусни лъжи. Та аз нямам връзка от две години, сам съм като куче, какво искат от мен", вайкал се Атанас Месечков, разказват очевидците.

През сълзи танцьорът обяснявал наляво и надясно, че обвиненията на Албена Вулева, а сега и тези на Янис Бърдарски, буквално съсипват живота му. Месечков твърди, че благодарение на тях двамата кариерата му започнала да запада, тъй като много родители отказвали да изпращат децата си на уроци по танци при учител със съмнителна репутация и наклонности.

"На никого лошо не съм направил, а ме тормозят. Защо?! Какво съм сторил на Албена Вулева - аз бях единственият, който подкрепяше нея и майка й Людмила Захажаева в шоуто. Тогава, когато всички ги мразеха и бяха открито против тях, само аз им обръщах внимание и им подарих приятелството си. Това ли е брагодарността на Албена Вулева, която се пише за толкова принципна и откровена?! Тя е една лъжкиня и двуличница", коментира бесен танцьорът Атанас Месечков.