Предадена и наранена: Андреа бие шута на Кобрата след поредното унижение

Предадена и наранена: Андреа бие шута на Кобрата след поредното унижение
4.2 (84%) 5 votes

Андреа скоро ще прекрати всякакви взаимоотношения с Кубрат Пулев!

Певицата Андреа е силно наранена от поредния отказа на Кобрата да се ожени за нея. Фолк дивата вече не може да понася униженията, на които боксьорът я подлага непрестанно. Поне 5 пъти досега Андреа е предложила сама брак на Кубрат Пулев, но всичките пъти е получила отказ. Това вече не се търпи и певицата смята да си потърси друг възлюбен, който е готов да й даде семейство, научи Kliuki.bg.

Андреа с Кубрат Пулев от времето, в което още беше много щастлива с него

Андреа с Кубрат Пулев от времето, в което още беше много щастлива с него

„Не е честно. Такава жена той никъде няма да намери. Тя му помагаше в най-трудните мигове. Както финансово, така и морално. Утеши го след поражението от Кличко. Толкова се раздава за него, прави всичко той да се чувства добре. Много е любвеобилна. Чака го със седмици, когато е в Германия. Не разбирам защо Пулев се противи и не се жени. Явно просто не я обича достатъчно…“ – разкрива приятелка на фолк дивата, която пожела да остане в пълна анонимност.

Действително оправданията на Кобрата започнаха да стават нелепи и няма как да не лазят по нервите на Андреа. Първо тя го чакаше 2 години да се бие с Кличко, надявайки се след това да стане булка. Големият мач мина и замина, а даже предложение не последва. Затова самата певица отново е преглътнала достойнството си и сама е попитала боксьора за тяхното бъдеще. Отговорът, който е получила, е бил доста загадъчен. Думите „ще видим“ отдавна не стигат на 27-годишната блондинка.

Според слуховете Андреа вече е започнала да се оглежда за по-добра партия от Кубрат Пулев. Тя е популярна и богата колкото него, затова единствено любовта я крепи в тази връзка вече 7 години. Когато обаче даваш повече от партньора си, се чувстваш предаден и наранен. Така е и с Андреа, която скоро най-вероятно ще бъде щастлива с друг – който няма да я унижава и ще дава мило и драго да се ожени за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Предадена и наранена: Андреа бие шута на Кобрата след поредното унижение”

 1. Elinor Takova

  Дек. 10. 2014

  nqma da go bude….dulgite vruzki ne zavurshvat s brak!

 2. Росица Иванова

  Дек. 11. 2014

  След толкова травми си е дала сметка,че не иска на стари години да е гледачка

 3. вили

  Дек. 11. 2014

  тоя го биха, а се изкарва герой, такава жена го желае/и с кариера и с финансии/ той се прави на независим. А когато ползваше нейните пари, за да стигне до тук….

Добавете коментар