Истината за Катето Евро изскочи не особено приятна

Катето Евро си е купонджийка и веселячка и не само това. Актрисата от „Оркестър без име” жестоко се разсърди на Петя Буюклиева в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Естрадната прима си навлече гнева и негативизма на останалите играчи заради огромното си его и ексцентричния си характер, както и досадното мрънкане.

Петя Буюклиева дълго демонстрираше обичта си към всички и избягваше конфронтацията, но накрая реши да нападне и обяви война на Катето Евро. Причината бе, че в стаята, където броеше логата на шоуто на плазмен телевизор, певицата чу доста неприятни неща за себе си.Бясна, тя реши да отмъсти на Катето Евро, защото я обяви за подбудител на омразата към себе си. Тя буквално „зашлеви” Катето Евро в лицето с разказа, че след като цяла нощ гуляла с компания, на улицата си показала голия горен етаж, припомни Kluiki.bg.

[caption id="attachment_331073" align="alignright" width="300"]Катето Евро и Малък Тошко били терминатори навън Катето Евро и Малък Тошко били терминатори навън[/caption]

Тази яростна конфронтация буквално изкара от нерви втрещената актриса и тя се зарече да не й проговори до края на шоуто. Петя Буюклиева пък демонстративно й обяви война, както и на по-младите й поддръжници - Калина и Пламена.Но въпреки злобата, която Петя Буюклиева изля в лицето на Катето Евро, някои обвинения наистина имат резон, твърдят бармани в кръчм и барове.

Разбра се, че пиянските изцепки на Катето Евро и Малък Тошко са известни на целия хайлайф в столицата. Те се напивали безпаметно в компании и наистина вършели безобразия. Дружките по чашка, а както се разбра и по креватни изпълнения често хвърляли в шок и ужас сервитьори и управители на нощни заведения, където пиели до зор, пише в. „Всеки ден”.

Още държи влагата на персонала от известен столичен клуб, където Катето Евро и Татовия внук потрошили голяма част от покъщнината. Това се случило буквално месеци преди двамата да станат съквартиранти в Къщата на Биг Брадър Ол старс. Двамата приятели пристигнали с обща голяма компания, като предварително запазили маса. По някое време, към средата на нощта започнали да трошат, да буйстват и изобщо да се държат неадекватно. Малък Тошко по терса си се разсъблекал и останал по долни гащи.

Катето Евро, видимо пияна поръчвала още пиене. Подът натрясканата компания заляла с концентрати, вино, потрошени чаши и чинии. Сервитьорите били в шок и ужас и не смеели нищо да кажат на развилнелите се звезди. За капак Катето Евро и сие нито си платили щетите, нито дали бакшиш на сервитьорите за безропотното им обслужване, разказали от персонала на нощния клуб.