Петя Буюклиева не е доволна от зрителския вот и съжалява, че напусна "Биг Брадър Ол Старс"

Петя Буюклиева излезе от Къщата във видимо лошо настриение. Въпреки че се усмихваше и привидно опитваше да покаже, че съжалява за зрителския вот, се оказа точно обратното. Свидетели разкриват как Петя беснеела само минути след новината, че трябва да си тръгне. Става въпрос за времето, в което певицата се придвижваше от Къщата до студиото на шоуто. Когато Ники Кънчев я посрещна обаче, Буюклиева се постара по никакъв начин да не си проличи лошото й настроение, забеляза Kliuki.bg.

[caption id="attachment_331077" align="alignright" width="300" class=" "]"Биг Брадър Ол Старс" свърши за Петя Буюклиева "Биг Брадър Ол Старс" свърши за Петя Буюклиева[/caption]

Почти месец изпълнителката на "Жена на всички времена" беше спасявана на косъм, тъй като тя присъстваше на всички елиминации. Съквартирантите я ненавиждаха и затова непрекъснато я номинираха. Противно на очакванията обаче, Петя Буюклиева винаги оцеляваще. Тази вечер все пак всичко за нея свърши,

"Не мога да разбера как Калина е събрала повече гласове от мен. Тази жена не показа нищо в Къщата и не вярвам, че е по-харесвана. Има нещо странно в отпадането ми." - беснеела Петя Буюклиева.

Разбира се, не е приятно да напуснеш шоуто дни преди финала, но може би за всички беше ясно, че Петя няма шанс за победата. Тя е от едно друго поколение, когато светът изглеждаше друг. Вярно е обаче, че точно певицата направи най-голямото шоу. Тя не спря да спори със съквартирантите си, дори и за незначителни неща. За жалост малцина разбраха каква всъщност е Буюклиева.

Определено певицата не е лош човек, но беше заобиколена от личности, които не й пасват. Единствено Тодор Славков влезе изцяло в положението й, но тя пък накрая го предаде, заявявайки че най-достойният за победата е Ники Китаеца. Противоречивият образ на Петя Буюклиева буди сериозен интерес, който сутринта в "На кафе" се очаква да ескалира.