Заки заплаши Маги Халваджиян с оставка

Заки заплаши Маги Халваджиян с оставка
5 (100%) 1 vote

Заки е бесен и го показа на шефа си Маги Халваджиян!

Маги Халваджиян получи шокираща заплаха. Тя дойде от Велизар Соколов – Заки, който обяви, че ще напусне, ако Мирян Костадинов спечели шоуто. Звездата от „Авеню“ се превърна във враг номер едно на севлиевския младеж, след като снощи му бе намекнато именно от момчето, че не разбира особено ситуацията в X Factor, припомня Kliuki.bg.

„Ако този некадърник спечели, пиши ме извън шоуто. Не стига, че не може да пее, а си позволява и да ме репликира. Искам го вън още в четвъртък!“ – беснеел Заки пред своя началник.

Влизар Соколов - Заки иска Мирян извън X Factor, заплашва даже с оставка

Влизар Соколов – Заки иска Мирян извън X Factor, заплашва даже с оставка

Целият конфликт дойде от стремежа на Мирян да се направи на герой в очите на Мария Илиева. Младежът защити ментора си с тезата, че хитът на „Крембърис“ е бил подходящ за него и изборът на песен е бил напълно добър. Твърдение, което самият Заки оспори.

Скандалът продължи и извън ефира. Велизар Соколов още тогава поискал „главата“ на Мирян, но засега не е ясно дали Маги Халваджиян ще се съгласи с него. Факт е, че Костадинов се превърна в една от наистина най-противоречивите фигури на X Factor 2014. Първо той бе върнат за живите концерти, а след това раздели зрителите на две. Едната част, съставена предимно от девойки, обожава Мирян. Другата обаче го счита за некадърник, чиято съдба правилно е на уличен музикант.

Парадоксът е, че първоначално именно Мария Илиева стана причина за негодуванието на много хора, елиминирайки Мирян в Къщата на съдиите. След като го върна обаче, изпълнителката на „Видимо доволни“ пък се превърна в жертва на зрителите, които не хресват Мирян.

Заки никога не е демонстрирал неприязън към 21-годишния певец от Севлиево, но вече го ненавижда. Велизар е известен със своята злопаметност, която не подмина и Мирян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Заки заплаши Маги Халваджиян с оставка”

 1. Деси

  Дек. 25. 2014

  КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА ЗЪЛ БЕ??!!!УЖАСЕН СИ!!!ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ СИ НЕПОНОСИМ ВЕЛИЗАРЕ ЗНАЕШ ЛИ ГО???ВЯРНО АЗ СЪМ ОТ СЕВЛИЕВО И ПОДКРЕПЯМ МИРЯН НЕ ЗАЩОТО СМЕ ОТ ЕДИН И СЪЩИ ГРАД АМИ ЗАЩОТО ИМА ТАЛАНТ!!!АМА ТИ СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА!!ТО ДА СЕ ГРЪМНЕШ НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ!!!АКО МАГИ ХАЛВАДЖИЯН ТЕ ПОСЛУША НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ!!!АЗ ТИ ВИДЯХ ФИЗИОНОМИЯТА КОГАТО МИРЯН ПРОДЪЛЖИ И НЕ ОСТАНА НА ЕЛИМИНАЦИИ В X FACTOR!!!МИРЯН Е ДОБЪР КОЛКОТО СЛАВИН И ТРЯБВА ЕДИН ОТ ДВАМАТА ДА СПЕЧЕЛИ!!!!!

 2. мика

  Дек. 26. 2014

  Заки е напълно прав! След като толкова таланти напуснаха сцената, а Мирян, който е доста посредствен е още там. Какво да оценява Заки , колко зле се представя ли? Естествено, че не!

 3. МАРИАНА

  Дек. 26. 2014

  БРАВО НА ЗАКИ! МИРЯН ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА СЪС СЛАВИН. ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ОТИДЕ. КРИСТИНА Е С ТАЛАНТ МНОГО НАД МИРЯН, НО . . . ХОРАТА НЕРАЗБИРАЩИ ОТ МУЗИКА Я ОТПИСАХА. ЖАЛКО. И НА БЕНЧЕВ И НА МИРЯН ВЕЧЕ НЕ ИМ Е МЯСТОТО В Х ФАКТОР. А АКО МИРЯН СПЕЧЕЛИ Х ФАКТОР – МАГЪРДИЧ ХАЛВАДЖИЯН Е ЛЪЖЕЦ И ЕДВА ЛИ ХОРАТА ВЕЧЕ ЩЕ МУ ВЯРВАТ НА КОМЕНТАРИТЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ИСТИНА. ДАНО НЕ СЕ ПОДДАДЕ . . . . .

 4. Нели А.

  ян. 24. 2015

  Хахахахах! Как може да сравнявате Мирян със Славин?! Разликата е от небето до земята! Дайте на Мирян да изпее Listen на Beyonce или нещо на Queen и разликата веднага ще лъсне!
  Заки е прав!

Добавете коментар