Луд скандал с участието на Калина Паскалева и Албена Вулева взриви ефира на Нова ТВ!

Калина Паскалева в момента е просто бясна и жадува отмъщение срещу Албена Вулева. По време на живото излъчване от студиото на "Биг Брадър Ол Старс" репортерката на "Евроком" изкара извън нерви своята колежка, обвинявайки я в умишлен флирт с Ники Китаеца. Калина просто побесня и дори часове след това не може да се успокои, научи Kliuki.bg.

"Тази Албена Вулева ще си плати за дързостта си да се захване точно с мен. Мен никой не може да ме злепоставя, още по-малко жена, която в продължение на години плю по целия хайлайф. Само да изляза от Къщата и с щерката на лудата (Людмила Захажаева) е свършено." - заканвала се Калина Паскалева пред съквартирантите.

[caption id="attachment_331085" align="alignright" width="300" class=" "]Калина Паскалева вдигна мерника на Албена Вулева, скандалът започна! Калина Паскалева вдигна мерника на Албена Вулева, скандалът започна![/caption]

Междувременно зрителите на Нова ТВ видяха още един конфликт в ефир и той дойде от Маги Желязкова и Евгени Минчев. Вторият се възпротиви на мнението на Маги, че Ники Китаеца и Катето Евро са достойни за финал и даже за победа в шоуто.

Калина Паскалева си изгради образа на лошото момиче, което не се интересува от възгледите на останалите. Албена Вулева обаче, като по-опитна в телевизията, а и по-възрастна на години, успя да вбеси колежката си и даже да я злепостави. Това най-много е подразнило Калина, защото и тя има своята стратегия за победата в шоуто.

За евентуално отмъщение на Калина към Албена намекна и майката на първата - Веси Паскалева, която обяви във Фейсбук, че Вулева ще съжалява горчиво за думите си и цялостното си поведение в студиото на Нова. Самата Албена написа в мрежата с ирония, че трябва да се страхува, но по всичко личи, че скандалът тепърва започва.

Много от упреците към Паскалева са свързани с ухажването на Ники Китаеца. Въпреки че бившият на Азис пръв започна всичко, мнозина обвиняват изкусителката. Това направи и Албена, за която ролята на Калина като жертва не е достойна. Можем да гадаем дали след "Биг Брадър Ол Старс" двете наистина ще имат лична разправия, но за пореден път се установява, че две силни жени не могат да се разбират.