Калина Паскалева: Албена Вулева ще съжалява, че се захвана с мен!

Калина Паскалева: Албена Вулева ще съжалява, че се захвана с мен!
5 (100%) 3 votes

Луд скандал с участието на Калина Паскалева и Албена Вулева взриви ефира на Нова ТВ!

Калина Паскалева в момента е просто бясна и жадува отмъщение срещу Албена Вулева. По време на живото излъчване от студиото на „Биг Брадър Ол Старс“ репортерката на „Евроком“ изкара извън нерви своята колежка, обвинявайки я в умишлен флирт с Ники Китаеца. Калина просто побесня и дори часове след това не може да се успокои, научи Kliuki.bg.

„Тази Албена Вулева ще си плати за дързостта си да се захване точно с мен. Мен никой не може да ме злепоставя, още по-малко жена, която в продължение на години плю по целия хайлайф. Само да изляза от Къщата и с щерката на лудата (Людмила Захажаева) е свършено.“ – заканвала се Калина Паскалева пред съквартирантите.

Калина Паскалева вдигна мерника на Албена Вулева, скандалът започна!

Калина Паскалева вдигна мерника на Албена Вулева, скандалът започна!

Междувременно зрителите на Нова ТВ видяха още един конфликт в ефир и той дойде от Маги Желязкова и Евгени Минчев. Вторият се възпротиви на мнението на Маги, че Ники Китаеца и Катето Евро са достойни за финал и даже за победа в шоуто.

Калина Паскалева си изгради образа на лошото момиче, което не се интересува от възгледите на останалите. Албена Вулева обаче, като по-опитна в телевизията, а и по-възрастна на години, успя да вбеси колежката си и даже да я злепостави. Това най-много е подразнило Калина, защото и тя има своята стратегия за победата в шоуто.

За евентуално отмъщение на Калина към Албена намекна и майката на първата – Веси Паскалева, която обяви във Фейсбук, че Вулева ще съжалява горчиво за думите си и цялостното си поведение в студиото на Нова. Самата Албена написа в мрежата с ирония, че трябва да се страхува, но по всичко личи, че скандалът тепърва започва.

Много от упреците към Паскалева са свързани с ухажването на Ники Китаеца. Въпреки че бившият на Азис пръв започна всичко, мнозина обвиняват изкусителката. Това направи и Албена, за която ролята на Калина като жертва не е достойна. Можем да гадаем дали след „Биг Брадър Ол Старс“ двете наистина ще имат лична разправия, но за пореден път се установява, че две силни жени не могат да се разбират.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар