Ива Екимова преживя смъртна опасност! (Блесна със селфи от момента)

Ива Екимова преживя смъртна опасност! (Блесна със селфи от момента)
5 (100%) 3 votes

Ива Екимова побърка с приказки събеседниците си в Домсъвета, но й се върна тъпкано след лайфа в Нови Хан

Ива Екимова умира, но не пропуска възможност за селфи и отразяване „от мястото на събитието”.

Почетният член на Домсъвета на Big Brother All stars 2014 една се размина със сериозна опасност за живота! Това – сериозно! Несериозното беше, че си щракна селфи и уведоми целокупния български народ онлайн на момента, видя kliuki.bg.

ПР-ката се завърна от Нови Хан, където беше в рядко единомислие с ненавистната й Албена Вулева и ядоса здраво едничкия си лорд Минчев. С ясното съзнание за добре свършена работа, Ива Екимова взе, че заседна в асансьора! Ситуацията никак не е смешна, предвид и смъртните случаи напоследък след подобни инциденти! Русата амбиция на ВИП Брадър обаче не загуби самообладание, а мигом изстреля в необятното интернет-пространство:

Ива Екимова, другарки и другари - пряко от студиото!

Ива Екимова, другарки и другари – пряко от студиото!

Ситуацията не е смешна, но реакцията на блондинката разбуни духовете във Фейсбук по нощите. Някои не особено тактични онлайн приятели като Маги Желязкоха се позакачиха за нейна сметка. Според смуглата красавица, която също беше в коментарното студио на Нови хан, разлютената Петя Буюклиева я е проклела.

Демонстративно вярващата певица предизвика истински цирк на излизане от Къщата и доста се разстрои от въпросите на Ива Екимова. Е, Евгени Минчев обеща, че срещу определена сума ще я нашамари, но соц-асансьорите свършиха неговата работа!
iva ekimova asansyor end
В крайна сметка – съвършеният й Петрозар Филипов извърши спасителна акция. Техникът от далечен Люлин се разкарал напразно, след като Ива Екимова живее със Супермен и отзивчиви съседи.

Според намеците на университетската преподавателка, вечерта е приключила на хапка и пийка със съседа. В такъв случай оценяваме истинността в израза „Комшията е по-важен от роднина”. Ние пък ще благодарим на провидението, че флиртът на Ива Екимова с Иво Аръков не стигна до никъде, иначе още щеше да си виси в асансьора…


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ива Екимова преживя смъртна опасност! (Блесна със селфи от момента)”

  1. Lora

    Дек. 12. 2014

    Сега очакваме статия как Ива сее е заключила в тоалетната. Някой хора се чудят каква простотия да измислят, само и само да се говори за тях

Добавете коментар