Елен Колева очевидно преживява раздялата си с Александър Найденов по-тежко от очакваното!

Минаха няколко месеца откакто бизнесменът Александър Найденов посочи вратата на дългогодишната си изгора Елен Колева, като не само я изхвърли от живота си, но й взе апартамента и колата, които й беше подарил. Това очевидно се е отразило на синеоката октриса по-тежко от очакваното, тъй като тя се промени тотално, разкриха близки до Елен Колева от театралните среди.

От разумното и весело момиче, Елен Колева се привърнала в мрачна и суеверна жена, чиято цел била да се усъвършенства в едно - как да задържи до себе си следващия мъж с пари. А решението, което взе тя, буквално хвърли в тъча познатите й. Оказа се, че Елен Колева събира и последните си пари, за да ги подари на психоложката със съмнителна кариера Наталия Кобилкина.

[caption id="attachment_331107" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева пръска спестяванията си, за да пълни джоба на Наталия Кобилкина - отчаяна от раздялата с Майонезата[/caption]

"Това не може да е вярно - така реагираха всички колеги на Елен Колева, когато разбрахме какво е решила и колко промит е мозъкът й. Представете си - момичето тръгна на някакви групови сеанси, в които Наталия Кобилкина крещи като сектантка, а всички повтарят едно и също след нея. А идеята на курсовете била как да си хванем богат мъж и да го задържим. Това е луда работа", коментират близки до Елен Колева.

Най-потресен от всички обаче бил Александър Найденов. Сашо Майонезата първо се разсмял на новината, защото не повярвал. После обаче сериозно заявил, че Елен Колева е откачила и далеч няма да стигне.

"Та тя е в страшно незавидно финансово положение. И вместо да си потърси доходна работа и да пести последните й останали спестявания, Елен дава по 400-500 лева за курсовете на Наталия Кобилкина и на практика я храни. Какво очаква да научи от нея, или може би се надява, че устатата рускиня ще й доведе принца на белия кон. Това е смешно и налудничаво, още повече, че доста жени съжаляват за хвърлените на вятъра пари", коментират шашнатите колеги на Елен Колева.

Очевидно обаче синеоката красавица се намира в черна дупка, от която не знае как да излезе сама и е прибегнала до последната й останала възможност (според нея самата) - да чака някой друг да промени живота й.