Мирян Костадинов вече не издържа и започва да отвръща на ударите от страна журито в X Factor!

Както писахме, Мирян Костадинов си позволи да воюва с журито на шоуто, а това винаги завършва зле за самия участник. Във вторник вечер Мирян вече не издържа на критиките и атакува директно Заки, а малко след това избухна и във Фейсбук, забеляза Kliuki.bg.

"Атаките на "хейтъри" от всевъзможни страни не могат да ме спрат да радвам хората. Те не ми влияят, защото осъзнавам добре възможн0стите си." - сподели Мирян със своите фенове в мрежата.

[caption id="attachment_331111" align="alignright" width="300" class=" "]Мирян Костадинов вече не издържа на критиките на журито и ги счита за незаслужени! Мирян Костадинов вече не издържа на критиките на журито и ги счита за незаслужени![/caption]

Всъщност той намеква до голяма степен и за журито, което не спря да го критикува. Със сигурност момчето включва Заки и Саня в графата на "хейтърите". Втората не призна дори и добрите му изпълнения, заявявайки че са й скучни. Велизар Соколов беше по-обран в изказванията си, но Мирян Костадинов сам го предизвика с отказа си да признае думите му за верни при последния концерт.

Мирян Костадинов се явява революционна фигура в X Factor. От неговото изгонване в Къщата на съдиите започнаха да се правят Фейсбук групи за всеки отпаднал участник. Мирян беше върнат, но скандалите не спряха, защото абсурдите на екипа на предаването продължиха. Върхът дойде с елиминирането на Кристина Дончева преди 2 седмици. Тогава журито остави детето-чудо на съдбата, вместо да се намеси подобаващо.

В този ред на мисли, Мирян Костадинов е доста прав да негодува срещу журито и най-вече срещу Заки и Саня. Друг е въпросът, че на фона на тази конкуренция той изглежда като един от най-недостойните да спечели предаването. Историята обаче може да потвърди, че по-важна е любовта на народа, отколкото мнението на журито. И все пак, ако не те харесват в шоуто, трудно можеш да се пребориш за нещо повече от достойно отпадане.