Веселин Марешки ще изгуби огромна част от бизнеса си след развода със Светлана!

Империята на аптечния бос Веселин Марешки е на път да рухне с пълна сила. Причината - разводът, който варненският милионер поиска от съпругата си Светлана, за да заживее с младата си любовница - 23-годишната студентка Геновева. Геновева следва административно право и зевъртя главата на Веселин Марешки още през 2012-та година. Днес обаче тя вече живее в палата му, разкрива вестник "Уикенд".

Източници, близки до семейството на Веселин Марешки разказват, че съпругата му - рускинята Светлана била готова да даде развод на благоверния си, защото отдавна знаела за забежката му. Нещо повече - вместо да чупи ръце и да рони сълзи на изоставена съпруга, тя се залюбила с 26-годишния младок Иван - доскорошен хандбалист в отбора "Черно море".

[caption id="attachment_331115" align="alignright" width="300"]Веселин Марешки Веселин Марешки и Светлана приключват с брака си, но и бизнесът рухва[/caption]

Веселин Марешки и апетитната студентка Геновева се запознали на светско събитие във варненско заведение и красавицата моментално привлякла вниманието на бизнесмена, чиито подвизи с жени са многобройни. Геновева обаче е първата, успяла да задържи вниманието му повече от седмица-две и дори да го накара да се разведе.

Официалното приключване на брака между Веселин Марешки и Светлана обаче ще се отрази пагубно на бизнеса на варненеца, убедени са източниците. А причината е, че самата Светлана помогнала много в развитието на аптечната верига, влагала средства от собствения си джоб и заедно със сестра си движила нещата дори повече от самия си съпруг, който се води лице на веригата.

"Нали ви е ясно, че при развод, ще има и подялба на имущество, а тогава Веселин Марешки ще остане с вързани ръце. Ролята на Светлана в бизнеса му е наистина огромна и няма съд, който да не й присъди половината, че и повече от собствеността на веригата. Това очевидно Марешки не го е обмислил достатъчно, а умът му е замъглен от младата хубавица. Да внимава какво прави обаче, че да не изреве на умряло после", коментират варненци, запознати с историята на Веселин Марешки и Светлана.