Внезапно: Гала в шок след новината за болестта си! (още подробности)

Внезапно: Гала в шок след новината за болестта си! (още подробности)
4.6 (91.11%) 9 votes

Водещата на „На кафе“ Гала изпадна в шок след като й казаха за болестта!

Днешният ден дълго ще се помни от водещата на „На кафе“ – Гала, която получи внезапен и неочакван удар. Съобщиха й, че има голяма вероятност да е болна. Това се случи във възможно най-неудачния момент, по време на ефир в предаването, когато гостенката й лекар и специалист по проблемите на щитовидната жлеза – графиня Ангелика Волфскийл я срина с констатацията си.

Специалистката обясняваше за болестите на щитовидната жлеза и за да покаже как се правят първоначалните прегледи, хвана шията на Гала и я опипа. След което обаче ококори очи изненадана и попита Гала дали има подобни проблеми. Водещата отначало дори не успя да реагира и разбира се, отрече. Тогава обаче дойде шокът.

Гала

Гала рухна от уплаха след думите на лекарката

„Не мисля, че е така. Сигурна съм, че нещо с гушата ви не е добре, има проблем. Съветвам ви по най-бърз начин, ако може още утре, да отидете и да си направите изследвания на кръвта. Не успявам да напипам жлезата ви и съм убедена, че незабавно трябва да посетите лекар, съветвам ви като специалист, защото тук според мен има заболяване“, изстреля внезапно графиня Ангелика Волфскийл на Гала, която буквално побеля като платно пред екрана.

Явно докторката не беше запозната с прословутите хипохондрични наклонности на Гала, иначе нямаше да й съобщи нещо толкова сериозно в ефир. Тя обаче бе видимо разтревожена като специалист и направи това, което всеки медик на нейно място би сторил, при съмнение за заболяване у пациента.

Новината, че най-вероятно има заболяване на щитовидната жлеза смаза Гала и това бе видно за всички. Водещата се опита да продължи предаването си и разтовора със специалистката, но определено не й се получи. На няколко пъти Гала направо заекваше докато говореше с графинята, а ръцете й трепереха.

„Гала наистина бе в шок. След края на предаването така се бе сринала, че Джуджи и колегите се чудеха как да я успокоят. Много се разстрои, но това е нормално – всеки на нейно място ще се притесни, защото от здравето по-важно няма. Още тези дни Гала ще отиде на преглед и дано подозренията на лекарката да се окажат погрешни, защото е много уплашена“, коментират колеги на Гала от Нова телевизия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Внезапно: Гала в шок след новината за болестта си! (още подробности)”

  1. олег

    Дек. 11. 2014

    ай, горката! Ами и тя е жив човек……и тя може да се разболее. При нейната известност няма да усети негативите на здравната ни система

  2. Joana Rubin

    Дек. 11. 2014

    само плашат хората.

Добавете коментар