Мария е прекратила всякакви отношения с бившия си съпруг

Поп фолк фурията Мария не е запазила дори приятелски отношения с екс мъжа си Димитър Андонов. Единственото, което свързва чалга звездата и хотелиерския богаташ е малката им щерка Марая. Но и красивото момиченце не може да стопли отдавна изстиналите чувства между двамата бивши съпрузи, пише HotArena.net. Според упоритата клюка Мара била бясна на Митко, защото той не давал и лев за нея. Въпреки опитите й да изкопчи пари, бизнесмена бил непреклонен. Богаташът достатъчно се опарил от съжителството си с миньончето, което добре му източило банковите сметки.

[caption id="attachment_331128" align="alignright" width="300"]Мария дори не си говори с бившия си мъж Мария дори не си говори с бившия си мъж[/caption]

Но Митко бил прекрасен баща и често взимал малката си щерка в доми си, за да си играят с братчето си. С него го дари втората му съпруга Никол, която се грижела като истинска майка и за двамата. Марая обожавала красивата Никол и това също ставало повод Мария злобничко да ревнува и да не пуска често дъщеря си там. Въпреки че любимата на милионера Християн Гущеров има разкошен живот и популярност, на каквато не се е надявала, Мария не печели в неформалното състезание с настоящата половинка на бившия си. Просто Никол Андонова е от изчезналата порода втори съпруги, които засенчват титулярките, припомни Kluiki.bg.

Дори и тези, които не харесват Митко Андонов не могат да изкривят душата си, че Никол обожава съпруга си, перфектна домакиня и майка е, и го прави неземно щастлив. Бившата манекенка не обича публичните изяви и не кара съпруга си да гълта коремчето си, когато ги снимат. Нито се пъне за модна икона, но е такава, защото е стилна, а в гардероба й липсват златни чепици и лъскави дрехи.

А и от сто километра си личи, че се обичат с Митко Андонов. Въпреки напъните на Мара Отварачката да изглежда щастлива и да се фука с екзотичните ваканции на възпълния си любовник, нещата не се получават. А и злите езици шушукат, че още като младоженци с хотелиера, Мария не спряла с креватните си истории, за които се разказват легенди. Това накарало Димитър Андонов да се почувства дълбоко наранен и да не я поглежда и до днес.