Веси Паскалева съжали много за действията си спрямо Албена Вулева, но вече е късно!

Скандалът от снощи както започна бързо, така и може да приключи бързо. Веси Паскалева, която е майка на риалити звездата Калина, се опита да си върне думите назад и да се извини за написаното от нея във Фейсбук по адрес на Албена Вулева. Скандалната репортерка обаче не изневери на себе си и за пореден път не пое подадената ръка на човек, който я е обидил преди това.

Вижте нагледно интересния разговор, който се разрази между Албена Вулева и г-жа Паскалева в социалната мрежа.

Albena-Vesi

Kliuki.bg припомня, че Веси Паскалева изрази становище в мрежата, че щерка й Калина ще отмъсти жестоко на Албена Вулева за това, което стана в ефира на "Биг Брадър Ол Старс". Нека да поясним отново, че Албена хвана на прицел Калина Паскалева и толкова я изнерви, че втората даже повиши тон пред цяла България. Това очевидно е подразнило майка й и тя веднага изрази негодуванието си. Това, което Веси не прецени обаче, е, че Фейсбук не е по-безобидно място от телевизионния ефир.

[caption id="attachment_331140" align="alignright" width="300" class=" "]Албена Вулева не прие разкаянието на Веси Паскалева Албена Вулева не прие разкаянието на Веси Паскалева[/caption]

Сега госпожа Паскалева съжалява за постъпката си, защото не е очаквала, че думите й в мрежата ще разразят скандал и ще добият такава медийна популярност. Още повече, че Веси е уважаван адвокат и подобни заплахи не й отиват.

Албена Вулева обаче е непреклонна. Сега тя не само ще изпитва неприязън към семейство Паскалеви, но и най-вероятно ще им прави черен ПР дълго време. Щерката на Людмила не прощава лесно и в това се убеждава в момента Атанас Месечков, който е подложен на унищожителни коментари от страна на Вулева.

Самата Калина е бясна от нелепата ситуация, в която я вкара Албена Вулева и нищо чудно наистина да тръгне да отмъщава. Имайки предвид какви хора познава, можем да очакваме всичко. Може би точно за това Веси Паскалева съжали за заплахата, тъй като ако нещо наистина се случи с Албена, веднага погледите ще се приковат в Калина.