Зорница Линдарева напълно ошашави и почитателите си

Зорница Линдарева обърна живота си на сто и осемдесет градуса. Обърканото момиче, което влезе в Къщата на ВИП Брадър-„Образцов” дом като разбивачка на семейства и любовница на Тачо вече е поела по съвсем различна посока в живота си. Зори, която се оказа съперница на Жени Калканджиева за леглото на мъжа й, вече не е фриволна, а прилежно заляга над науката. Самата тя, която се похвали, че преди шест години богаташ й броил десет хиляди евро, за да му стане компаньонка вече не е същата.

Тя реши категорично да се разграничи от образа на пияница,държанка на богати чичковци и щатна гуляйджийка. И се похвали че завършва втора бакалавърска степен „Психология”. Науката се оказала безкрайно примамлива и интересна за обърканата й душа, която преживя немалко проблеми в миналото й.

[caption id="attachment_331150" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева се промени драстично Зорница Линдарева се промени драстично[/caption]

В шоуто Линдарева влезе като разбивачка на семейства и любовница на Тачо. Тя се конкурираше със съпругата му Жени Калканджиева, но този образ вече е минало, твърди самата Зори. Тя пристъпила прага на Къщата и за да заработи собствени средства, тъй като дотогава е издържана от семейството си, пише "Блясък".

Първоначално Зори се изхвърли, че те са богати, но после стана ясно, че имат шоколадова фабрика и търгуват със захарни изделия, но и много кредити. А личните й проблеми, лабилната психика и хранителното разстройство-анорексията, от която едвам се отървала с помощна на родителите си я накарала да се обърне трайно към психологията. И известната психоложка Ани Александрова, която я лекувала открила в нея потенциал. Тя дори й дала блог на собствения си сайт, на който Зорница Линдарева да дава съвети и като пациент, и като специалист, разбра Kluiki.bg.

Самата Зори се похвали, че на този етап вече е минала всички стажове и различни школи, дори е преминала обучение при съдебен психолог. Брадърката е била и на индивидуален курс и при френска психоложка с внушителен стаж. Екс любовницата на Тачо била почитателка на Фройд и на различни учени, за които здравословните проблеми се появяват в резултат на разклатеното ни душевно тяло.

Зорница е върл фен и на още много дялове в тази необятна наука, като твърдо е решена да върви по този път. Според нея телевизията й е създала образа на алкохоличка и мъжемелачка, но тя имала още много качества, които се зарича да покаже на невярващите. Те не били толкова оборотни, но за сметка на това крайно стойностни. За нея Тачо вече е история, особено след като й удари шамар в Къщата. Не го иска и за приятел, защото той не е мръднал и на йота от образа на едно грубо и вулгарно хлапе, категорична е Зорница Линдарева.