На поредния финал на Сървайвър ще се изправят шаман, висш стратег и самотен победител

Поредният финал на Сървайвър ще излъчи победител от необичаен подбор на герои.

Доказа се информацията на kliuki.bg:  За титлата „Последен оцелял” ще се борят Ваня Джаферович, Димитър Касабов и Светлин Занев!

След отпадането на злия гений на играта през тази година – Йори, страстите се разгоряха и човекът с най-много победи се класира на косъм за заветния финал на Сървайвър.

Ваня Джаферович си осигури истински комфорт като спечели безценна победа сред петте претенденти за титлата. Макар гладен и мръсен, бившият футболист се наслади на рядката роля да е в играта, но само като наблюдател.

[caption id="attachment_331153" align="aligncenter" width="300"]Ваня Джаферович е на финала на Сървайвър Не трябват много мускули...Само страхотна стратегия и победи, когато трябва![/caption]

След него „шаманът” – драматург Димитър Касабов побърка съотборниците си като им обърка сметките. Спечели победа и изненада сигурните финалисти.

[caption id="attachment_331154" align="aligncenter" width="300"]Шаманът стигна и без суперсили на финала...Само незримото беше с него! Шаманът стигна и без суперсили на финала...Само незримото беше с него![/caption]

Светлин Занев премина от фазата „болен от Сървайвър” в „изгорял в играта”. Разбрал, че отношенията му с Надя няма да стигнат до никъде, абсолютният шампион по лични победи се срина. Започна да мрънка да си ходи, прави си сметки с кого от журито да разговаря и се държеше като сразен.

След като Джаферович и Митко почетоха достойнствата на отпадналите играчи дойде денят, към който се стремяха всички играчи до един.

[caption id="attachment_331155" align="aligncenter" width="300"]Героите просто са много уморени Героите просто са много уморени[/caption]

Преди да се появи славната петица на Сървайвър си пролича, че членовете на журито нито са простили, нито скоро ще забравят, че не са на мястото на последните оцелели. Охулиха се морала и нравите на последните в играта.

[caption id="attachment_331156" align="aligncenter" width="300"]Абсолютният шампино се добра последен до финала Абсолютният шампино се добра последен до финала[/caption]

Владимир Карамазов доволно попълни пропуските си по отношение на любовните похождения на играчите. Ако Надето не се погрижи да изчисти името си след този паметен съвет за финал на Сървайвър, ще остане запомнена като дамата задоволила най-много мъже в играта.

В крайна сметка се стигна да последната игра преди гласуването. В нея Надето закономерно не постигна успех, Ива Пранджева лесно загуби баланс, а Светлин Занев се оказа третият, който ще се бори за титлата на дългоочаквания финал на Сървайвър.