Неочакван удар: Вижте SMS-а, който срина Мария Илиева! (още разкрития часове след снощния Х Фактор)

Неочакван удар: Вижте SMS-а, който срина Мария Илиева! (още разкрития часове след снощния Х Фактор)
4.7 (94%) 10 votes

Близо два часа след снощните елиминации в Х Фактор, Мария Илиева получи неочаквано съобщение, което я разтресе!

По-малко от два часа, след като приключиха снощните елиминации в „Х Фактор“ – за пореден път скандални, менторът Мария Илиева преживя неочакван удар. Най-напред обаче няма как да не споменем, че тя отнесе и друг такъв – с номинирането и изгонването на един от най-талантливите участници този сезон в лицето на Траян Костов. Той обаче се изправи в решителна битка с гласището на шоуто Михаела Маринова и разбира се, я изгуби.

Фактът, че точно Михаела Маринова и Траян Костов бяха изправени на елиминации, при положение, че в шоуто все още има хора на по-ниско от тяхното певческо ниво, буквално разтрепери и четиримата ментори. Дори Любо Костов и Заки не скриха тоталния си шок от вота на публиката, но колкото и да им бе трудно, взеха своето решение и избраха Михаела Маринова да продължи напред.

Мария Илиева

Маги Халваджиян не издържа и отправи последно предупреждение към Мария Илиева. Тя плаче от яд и безсилие

Точно в този момент обаче, Мария Илиева сама предизвика жестокия удар, който получи часове след края на шоуто. А именно – певицата не издържа и направи немислимото като си изпусна нервите и буквално закрещя към зрителите. Гледайки право в камерата, Мария Илиева се държа като учителка към малоумни ученици и си позволи тон и упреци, които са строго забранени във всяко едно предаване по света.

„Коя е Мария Илиева, че да дава тон на хората за кого, как и колко да гласуват?! И нещо повече – коя е тя, че да им крещи?! Тази жена отиде далече. Ако зрителите искат и най-некадърния ще изпратят на финал, магаре ще закичат с титлата „победител“. А тя ще стои и ще гледа, такива са й задълженията. Гласът на публиката е закон“, мигновено започнаха да коментират възмутени зрители в интернет форумите.

Грубата грешка и своеволие на Мария Илиева обаче не остана безнаказано. Напротив. Тя получи изненадващ SMS, който я разтърси и накара да избухне в сълзи, коментират служители от техническия екип на шоуто. Съобщението било лично от продуцента на предаването Маги Халваджиян, а съдържанието му не търпяло възражение.

„Ти луда ли си?! Какво си мислеше, че правиш? В мое предаване такова нещо не се случва. В моето предаване публиката е всичко. Повече да не се повтаря, защото ще се разделим!“ – тези думи написа Маги Халваджиян на Мария Илиева, която, разчувствана от напускането на Траян Костов, не издържала и се разплакала от яд и безсилие пред екипа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Неочакван удар: Вижте SMS-а, който срина Мария Илиева! (още разкрития часове след снощния Х Фактор)”

  1. зрител

    Дек. 13. 2014

    Има ли нормален човек който да си мисли че неговият глас има значение ,всичките решения се вземат от продуцента ,а парите на гласуващите будали в неговата сметка.

  2. Милеа

    Дек. 14. 2014

    За мен е недопустимо журито вече няколко поредни пъти да се обръща към публиката с призив да се гласува и то след неоправдана представа. Зрителят гласува за този, за който смята, че иска да спаси от отпадане, нали така. Ако на журито това не му харесва, нека поне знае да си замълчи, тъй като по регламент публиката определя с вота си, а с техните вменявания, че публиката не гласува за който трябва само се усложнява ситуацията. Публиката не е глупава и вижда и чува всичко и сама може да определи за кого да гласува и кого иска да гледа. Това, че не се гласува достатъчно активно за определени изпълнители не означава нищо, просто работа на журито е да си върши работата не да дава акъл на публиката.

Добавете коментар