Джена вече си е поръчала коледен подарък

Поп форк дивата Джена си е намислила какво да й донесе благия старец баш в звездната коледна нощ. Певицата поискала да надмине по известност и талант своята съперничка Анелия. Джена бясно ревнувала за постиженията на екс съпругата на футболния бос Коко Динев. Тя се изяла от завист, когато наскоро Анелия спретна втори самостоятелен концерт. Всеки един успех на Анелия била стрела в сърцето на Джена и тя буквално издивявала от омраза, пише HotArena.net. Джена също се тресяла от лоши чувства към гласовитката заради наградата, която Анелия грабна от музикална компания „Пайнер”. Припомняме, че тя се закичи с приза „Певица на годината”.

[caption id="attachment_331213" align="alignright" width="300"]Джена бясно мрази Анелия Джена бясно мрази Анелия[/caption]

За тези свои тъмни чувства Джена признала пред най-добрите си приятелки. Дори на концерта за ЧРД на Планета ТВ се заговори, че двете са се хванали за косите зад сцената. Джена се нахвърлила на колежката си, защото публиката бясно аплодирала Анелия и тя се забавила на сцената малко повече от предвиденото по регламент. Организаторите едвам отървали двете, защото скандала между тях заплашвал да прерасне и във физическа разправа, научи Kluiki.bg.

Джена дори посетила известна столична врачка, за да разбере дали ще има успеха на Анелия. Ясновидката я уверила, че мечтата й ще се сбъдне в най-скоро време. Чалга звездата копнеела тайничко и тя да се накичи с приза „Певица на годината”. Ясновидката й заявила, че този неин мерак ще се сбъдне. Освен това й предрекла, че през настоящата година Джена ще има много покани и турнета зад граница, за които пък самата Анелия ще й завижда.

Дали това ще се сбъдне не се знае. Факт е обаче, че Джена броила баснословна сума на известната ясновидка, шушукат злите езици. Затова изпълнителката на „Моли са да не почна” си пожелала такъв подарък за Коледа и Нова година. Гадателката обещала на Джена, че желанията й ще се сбъднат. Пред следващата година тя прави десет година на сцената и искала да спретне самостоятелен концерт, какъвто направи врагинята й.