Алисия доказа страхотната си класа

Алисия доказа страхотната си класа
5 (100%) 4 votes

Алисия показа на всички критици, че е номер 1 в своята среда по отношение на модата!

Ники Михайлов се оказа доста мъдър мъж, макар да няма дори още 30 години. Той си избра за спътница в живота, поне засега, жена от класа. Това сочи последната награда, която Алисия получи от Академия за мода. Фолк дивата бе отличена с приз за модна икона на 2014 година, научи Kliuki.bg. Това е признание, което тя самата надали някога ще забрави.

„Всяка жена би се зарадвала на подобна награда. Не само заради самия приз, но и заради това, което той олицетворява. Получих признание, което искрено ме трогва.“ – споделя по темата Алисия.

Модната икона Алисия отвя колежките си

Модната икона Алисия отвя колежките си

Певицата обаче има и друг повод за гордост в областта на модата. Оказва се, че Алисия е автор на собствена модна марка. Тя се казва IMANE. Възлюбената на Ники има и съдружничка. Двете са създателките на новата марка. Това сподели ексклузивно Алисия в предаването „Зад кулисите“.

Така класата на Алисия в модата за пореден път излезе на преден план. Въпреки че Николета Лозанова отдавна претендира, че е експерт в тази сфера, наградите отиват при Алисия. Певицата на „Ара мюзик“ със сигурност бие всички свои колежки по начин на облекло и стил. Те са се превърнали през годините в нейна отличителна черта.

„Какво да кажа за Алисия?! Това е една жена, която никога не изневерява на себе си. Тя има стил и се придържа към него. Това е нещото, което винаги й е помагало в кариерата, защото в попфолка е нужно да се отличаваш, да изпъкваш сред другите. Мисля, че Алисия го прави успешно вече над 10 години.“ – е мнението на огромен фен на певицата.

В средата, в която се движи, и сред колежките си Алисия е дамата с най-висока модна класа и тя го доказа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар