Слави Трифонов е принудил красивата Невена Цонева да участва в "Гласът на България"

Диктаторските умения на Слави Трифонов са известни, но той мина границата в "Гласът на България". Оказва се, че именно продуцентът на шоуто е принудил Невена Цонева да участва, установи Kliuki.bg. Причината, както винаги, е покачване на рейтинг. Дългия категорично загуби битката с X Factor и Маги Халваджиян миналата година, заради което се зарекъл да обърне нещата в своя полза. За целта му е била нужна звезда, която хем да бъде млада и талантлива, хем хората да я харесват. Именно такава е Невена Цонева, която обществеността познава от "Мюзик Айдъл", където триумфира.

[caption id="attachment_331224" align="alignright" width="300" class=" "]Слави Трифонов пробута Невена Цонева в "Гласът на България за рейтинг Слави Трифонов пробута Невена Цонева в "Гласът на България за рейтинг[/caption]

Самата певица обаче не е била много склонна на участие в шоуто, защото е считала, че така само ще се изложи. Наскоро Невена най-после си прибра обещетението от Саня Армутлиева, което значи, че няма особена нужда от пари. Слави Трифонов обаче има нужда от рейтинг, а красивата 28-годишна Цонева е добро средство за постигането му. В крайна сметка Невена не е могла да откаже, защото все пак годеникът й работи в "Гласът на България" като част от "Ку-ку бенд" и Слави му е началник.

Замисълът на шоумена обаче не се осъществи напълно. Да, Невена Цонева винаги има най-много гласове в своя отбор и може би тук няма измама, понеже голяма част от българите я обожава. X Factor обаче отново бие "Гласът на България" по рейтинг.  И все пак парите от смс-и, дадени за Невена, пак са по-добрият вариант за Слави, отколкото тя да не участваше в шоуто.

Самата Цонева обаче не спечели много от своето участие, което все още продължава. Да, за нея отново започна усилено да се говори, но да се разчита само на "Гласът на България" да се възроди кариерата й е нелепо. Нещо повече. Доста от зрителите сериозно се дразнят от Невена Цонева, считайки че няма моралното право да се състезава с никому неизвестни участници.