Любо Киров съжалявал много за това, което направи с Момчил Степанов!

Грешките понякога са фатални, но най-добрият лек в случая е прошката. А за да получиш прошка, трябва да осъзнаеш грешката. Е, Любо Киров успя. Певецът на 2014 година най-накрая е разбрал, че постъпката му спрямо Момчил Степанов е била абсолютно неправилна. Любо елиминира 28-годишния изпълнител в Къщата на съдиите в шоуто X Factor за сметка на далеч по-малко талантливи като Виктор Самсонов и Георги Бенчев.

[caption id="attachment_331228" align="alignright" width="300" class=" "]Любо Киров съсипан заради грешката с Момчил Степанов Любо Киров съсипан заради грешката с Момчил Степанов[/caption]

Любо Киров е от хората, които следят често какво се случва с социалната мрежа Фейсбук и именно там е видял колко талантлив е всъщност Момчил, който редовно публикува свои изпълнения. Любо заложи на образи през този сезон, вместо на истински таланти в пеенето, но се оказва, че и Степанов е образ. Той е дипломиран актьор и даже песента от рекламата на "Мерси" е озвучена с неговия глас. Всичко това е накарало Киров да съжалява, че го е изгонил от X Factor.

Сега Любо се опитва да поправи грешката си и вече се е свързал с Момчил, научи Kliuki.bg. Менторът иска да убеди Степанов да се яви отново в шоуто догодина и дори му обещавал сигурно място на големите концерти. Самият Момчил обаче се колебае и той го обяви в мрежата. Според него, X Factor е доста скандално шоу, защото дотук са отпаднали страхотни таланти за сметка на по-посредствени.

Все пак Момчил Степанов има право да се яви в предаването и догодина, защото регламентът не позволява само на достигнали до големите комнцерти да дойдат пак. Виждаме, че Траян Костов и Михаела Маринова се възползваха добре от чувството за вина на журито. Затова огромни са шансовете Момчил да бъде сред звездите на шоуто догодина.

В момента актьорът е безработен и точно X Factor му беше надеждата, че ще успее да пробие в света на шоубизнеса. Любо Киров обаче го спря, но вече е осъзнал грешката си и се чувства наистина зле.