Емил Каменов не е на себе си, че му се изплъзна победата!

Нервите на Емил Каменов са на предела на възможностите си, защото той остана на 2 дни от големия финал. Финал, който така жадуваше. Вината обаче Емо я вижда не в себе си, а в останалите съквартиранти и най-вече в Христо Трифонов, научи Kliuki.bg.

"Той през цялото време стоеше и гледаше какво правят другите. Понякога даже сам ме провокираше и чакаше да се изнервя, за да се злепоставя. Този човек не заслужава победата. Той се добра до финала по подмолен начин. Моля всички българи да не гласуват за него." - е споделил Емил Каменов с най-близките си хора малко след излизането от Къщата.

[caption id="attachment_331241" align="alignright" width="300" class=" "]Емил Каменов бесен от отпадането си в "Биг Брадър Ол Старс" Емил Каменов бесен от отпадането си в "Биг Брадър Ол Старс"[/caption]

Истината е, че снощи в "Голямата уста" Емо изрази същото мнение. Той ненавижда Христо, но донякъде може би и му завижда, защото Трифонов се оказа по-силен физически и се показа като мъжкаря на Къщата. Самият Каменов обаче не счита, че има нещо мъжко в него. По-скоро поведението му в шоуто било като на мишка.

[caption id="attachment_331242" align="alignleft" width="300" class=" "]Христо Трифонов се оказа големият играч в "Биг Брадър Ол Старс" Христо Трифонов се оказа големият играч в "Биг Брадър Ол Старс"[/caption]

Всеки има своята стратегия в предаване като това. Тази на Емил се оказа по-неуспешна, отколкото на Христо. Затова охранителят е бесен. Той започна много силно сезона и ако имаше някой, който щеше да спечели предаването след първата седмица, това беше именно Емил Каменов. В последствие обаче Къртицата сякаш прегоря в опитите си да се прави на интересен пред зрителите и други образи излязоха на преден план.

В момента фаворитите са Катето Евро и Тодор Славков. Христо Трифонов обаче не бива да бъде отписван. Всички го подценяват дотук и това е едно от основните му предимства. Още в началото в "На кафе" бе изказано мнение, че Христо ще напусне първи Къщата, но това се оказа Бони. Съпругът на Корнелия не само оцеля тогава, но той повтори подвига си още няколко пъти, за да се окаже накрая на финалната права.